E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarakaş Atlantis'ten açıklama---

Karakaş Atlantis'ten açıklama

Karakaş Atlantis'ten açıklama
21 Ekim 2016 - 15:49 borsagundem.com

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon San. ve Tic. A.Ş.'nin faaliyet izni iptal edildi ve Borsadaki faaliyetleri 21/10/2016 tarihi itibarıyla durduruldu

Borsa İstanbul tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Hazine Müsteşarlığının yazısı ile Kıymetli Madenler Borsası Aracı Kuruluşlarının Faaliyet Esasları ile Kıymetli Madenler Aracı Kurumlarının Kuruluşu Hakkında Yönetmelik'in (Üyelik Yönetmeliği) 9 uncu maddesinin 4 üncü ve 5 inci fıkraları ile 14 üncü maddesine aykırı hareket ettiğinin anlaşılması nedeniyle Üyelik Yönetmeliği'nin 21 inci maddesinin 3 üncü fıkrası ile 24 üncü maddesi uyarınca Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon San. ve Tic. A.Ş.'nin faaliyet izninin iptal edildiği bildirilmiş olup, Şirketin Borsadaki faaliyetlerinin 21/10/2016 tarihi itibarıyla durdurulduğu bildirildi. 

Borsa İstanbul A.Ş.'nin açıklamasına istinaden şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz hakkında 21.10.2016 15:32 de yapılan Borsa İstanbul  A.Ş duyurusuna istinaden yatırımcılarımızdan gelen sorulara cevaben yapılan açıklama aşağıdaki gibidir,

İlgili açıklama Kıymetli Madenler Aracı Kurumu üyeliği ile ilgili olup Şirketimiz halen Borsa İstanbul  A.Ş Pay Piyasası Yakın İzleme Pazarında işlem görmeye devam etmektedir.        

Söz konusu faaliyet izninin Şirketimizin ticari faaliyetlerine herhangi bir etkisi olmayacağını belirtir, Kıymetli Madenler Aracı Kurumu üyeliği ile ilgili faaliyet izninin iptaline ilişkin verilmiş karar için hukuki süreçleri başlatacağımızı sayın pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.

Karakaş Atlantis'in bugün itibari ile pazarı değişti

 

Karakaş Atlantis'e banka ihtarı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)