E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKabine toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar---

Kabine toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar

Kabine toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
26 Aralık 2023 - 16:48 borsagundem.com

Yılın son kabine toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantıda, yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları, iç ve dış gelişmeler ele alınacak.

Yılın son kabine toplantısının yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılması bekleniyor. Toplantıda öncelikli gündem ekonomi olacak.

2024 yılında geçerli olacak asgari ücret 31 Aralık'a kadar açıklanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın, Kabine'ye son durumla ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

Kabine toplantısında, yeni yılda memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış da değerlendirilecek.

Enflasyonla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin ekonomiye etkisi ele alınacak.

Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik operasyonları değerlendirilecek.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları da toplantının gündeminde olacak. Kalıcı ateşkes sağlanması için Türkiye'nin attığı diplomatik adımlar ve insani yardımlar ele alınacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)