E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan'dan hisse senedi yorumu---

JPMorgan'dan hisse senedi yorumu

JPMorgan'dan hisse senedi yorumu
28 Mart 2023 - 08:08 borsagundem.com

JPMorgan yetkilisi Kolanovic'e göre, bankacılık sıkıntıları sürerken defansif hisselerde kalınması daha sağlıklı gözüküyor.

JPMorgan Chase & Co.'dan Marko Kolanovic'e göre, bankacılık krizinin yarattığı artan belirsizlik ve yükselen durgunluk oranları, ABD hisse senetleri yatırımcılarının pozisyonlarını savunmada tutmaları neden oluşturuyor.

Bankanın küresel piyasalar baş stratejisti müşterileri için yazdığı bir notta, finansal istikrarla ilgili endişelerin ve ekonomik tahminlerdeki aşağı yönlü revizyonların önümüzdeki aylarda hissiyatı daha da düşürmesinin beklendiği konusunda uyardı.

Kolanovic, "Bankacılık krizinin neden olduğu daha yüksek düzeydeki belirsizlik, bizi iki nedenden dolayı savunma pozisyonunda tutuyor. İlk olarak, daha yüksek belirsizlik, varlık fiyatlarına gömülü risk primleri üzerinde yukarı yönlü bir baskı oluşturacak ve yatırımcılar arasında ihtiyati tasarruf ihtiyacını artıracaktır. İkincisi, ekonomik tahminlerin piyasaları yakalamak için vites küçültmek için uzun bir yolu var" dedi.

Kolanovic ve stratejist ekibi, Hazine getirileri geçen yılın en yüksek seviyelerinden geri çekilirken, teknoloji gibi düşük tahvil getirilerinden yararlanan sektörleri destekliyor.

JPMorgan'dan hisse uyarısı

 

JPMorgan: Büyüme hisse senetlerine geri dönmeye hazır olun

 

JPMorgan: 50 milyar dolarlık hisse satılabilir

 

Bankacılık krizi sırasında Fed faiz oranlarını artırır mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)