E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de belediye 100 kadın otobüs şoförü alacak---

İzmir'de belediye 100 kadın otobüs şoförü alacak

İzmir'de belediye 100 kadın otobüs şoförü alacak
01 Haziran 2019 - 14:41 borsagundem.com

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 100 kadın otobüs şoförü istihdam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 100 kadın otobüs şoförü istihdam edecek. Kısa bir süre önce toplu taşıma hizmeti veren belediye otobüs şoförleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplantıda kadın şoför eksikliğine dikkat çekti.

Kadın sürücülerin vatandaşla olan ilişkilere olumlu yansıyacağını vurgulayan Soyer, gerekli şartları taşıyan 100 kadın şoförün istihdamı için İŞKUR'a başvuru yaptı. Türkiye İş Kurumu'nun web sitesinde (www.iskur.gov.tr) yayınlanan iş ilanına göre 40 yaşından gün almamış, en az ilköğretim mezunu D sınıfı veya 2016'dan önce alınmış E sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar değerlendirmeye alınacak.

Öncelikli olarak adaylardan en az 1 yıl deneyime sahip olanlar istihdam edilecek. Ayrıca, 1 yıllık deneyime sahip olmayan adaylar için ise İŞKUR’un 'İşbaşı Eğitim Programı'nı başarı ile tamamlayan adayların istihdamı sağlanacak. 1 Haziran'da başlayıp, 11 Haziran'da son bulacak başvurular sadece elektronik posta yoluyla ([email protected]) adresinden yapılabilecek.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ss02 Haziran 2019 18:33

    Yerinde bir karar bence toplu taşıma araçları sürücüleri , taksiler dahil öncelikle istanbul da tamamen kadınlardan oluşmalı, minibüsler ise terör estiren sürücüleri ile birlikte trafikten men edilmelidir, istanbullu olarak huzur kaçıran bu çağdışılıktan kurtulmak istiyoruz, kaldı ki artık şehir merkezlerine metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

  • Boksör 02 Haziran 2019 00:11

    Lağım kokusuna mis gibi diyen ideoloji sapkınlarına sözüm yok,, esaret altından kurtulmaya çalışan izmirli, haliçi temizleyen kadrolarla bir gün mutlaka tanışacak,,

  • İzmirli02 Haziran 2019 18:35

    Sen esas kokuşmuş köhne zihniyetlerden kork, lağım kokusun dan kimseye zarar gelnez, ne gelmişse bu milletin başına köhnemiş yoz zihniyetten gelmiştir...

  • Serkan mırık 01 Haziran 2019 21:06

    İzmir'in kadınları erkeklerinden herzaman daha başarılıdır

  • Ahmeti huppala01 Haziran 2019 17:22

    İzmir istanbuldan Ankaradan güzel. Muhtemelen belediyeler İstanbul Ankarada el değiştirsin 2 dönemde çok daha huzurla yaşanan yerler olacaktır. İnsanımızın çoğuna nerede yaşamak istedigini sor chp nin şehirlerinde yaşamak ister. Ama ne hikmetse utanmadan eleştirir. İç anadoluda bile eskişehir der yine chp li belediye. Ahmet senin gibiler bozuyor buraları. Sen git başka yerlerde yaşa. Zaten istenmiyorsun. Huzur bozma.

  • AHMET ÖZBİR01 Haziran 2019 15:16

    ÇAĞDAŞLIK bu işte, buluşa bakın buradan yakın! Hizmet nasıl olurmuş görün, otobüslere kadın şoför alın ilericiliği kapın! Ben İzmir'de bir müddet yaşadım, o günden bu güne lağım kokan, yağmur yağdığında her yer su, her yer facia, bir adım ileriye gidemeyen zavallı İzmir! Ancak İZMİRLİ BÖYLE HAYATA BAYILIYOR! Devam öyleyse, kelime oyunlarıyla, ideolijik saplantılarıyla oyalanmaya devam!..

  • Çağdaş Ahmet01 Haziran 2019 17:43

    Doğru çekik gözlü türkmen İzmirli ne anlayacak. Senin gibi kuzeyin devşirmeleri gavur deyince gavur olacak değil mi ? İzmir yine yaşanılası şehir sen diğer metropollere bak. Cumhuriyet tarihinin en çok borcu, işsizlik, enflasyon, devletin çoğu malının satılması çok çağdaş tabi

  • Seninkiler01 Haziran 2019 17:18

    Bir yığın insan İzmirde yaşamak ister. Senin gibilerin neyine İzmirde yaşamak. Körfezler hep kokuyor. İzmit, bursa ya kimyasal, ya lağım.