E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'nin koronavirüs önergesi TBMM'de reddedildi---

İYİ Parti'nin koronavirüs önergesi TBMM'de reddedildi

İYİ Parti'nin koronavirüs önergesi TBMM'de reddedildi
30 Ocak 2020 - 20:38 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti'nin Çin'de ortaya çıkan 'corona virüsü' ile ilgili araştırma komisyonu kurulması önergesi reddedildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERT31 Ocak 2020 10:16

    SPK VE BORSA GÜNDEM EKONOMİ EDİTÖRÜ EGCEY EGCYO EGCYH PINSUHOLDİNGDEMANİPÜLASYON VAR YAPANLARI ACIKLYIN EL KOYUN LÜTFEN

  • : )31 Ocak 2020 09:38

    Sonmrada derler bir projeniz varmı meclise getirin. sağlık. devletin asli birinci görevi sağlık.. ama önlem almayalım KADER ne ise o derler...

  • Nedim31 Ocak 2020 07:58

    Neyi araştıracakmış kakavan?  Virüs mü arayacakmış?  Devletin sağlık kuruluşları zaten görevini en iyi şekilde yapıyor. Laf olsun tencere dolsun!  Meclisin bir ilim kurumu şeklinde araştırma yapması söz konusu olamayacağını göre her  halta maydanoz  olmasın!  Her işi ehline bıraksın.

  • gnçlk31 Ocak 2020 09:33

    Hayata böyle cahil bakmak istiyorum. Kafam çalışmadan yaşamak istiyorum. Polyana olmak istiyorum. : )) ne diyim  zihin beyin çalışınca  olmuyor. zorluyorum olmuyor...Polis var, ahlak masası ayrı, narkotik ayrı, trafik ayrı, vb. vb. sağlıkda da doktor var, beyin doktor ayrı, kalp ayrı, cerrah ayrı... şimdi viris var. bu alanda çalışması olan kaliteli 5-20 kişi sağlık bakanlığında acil durum birimi yapar. kurul ve bakanlıkda acil durum birimi kurar.. 7/24 dunya gelişmesi, virüs bulaşma yolları, dunyadaki gelişmesi, mudehale yontemleri vb. tarkip eder. tek işi bu olur tehdit bitene kadar. gerektiğinde sağlık bakanlığına uzman görüşü gönderir ve mudehale eder... mantık ve sistem budur. gerektıgınde yerli aşı denemeleri yapabilir, global bilgiler paylaşıyor bütün dna ve kotlar açık. inanılmaz global doktorlar işbirliği vede çözüm yontemini ar-ge olarak bedava alabileceğin ortam var...  

  • ee30 Ocak 2020 22:53

    1 vatandaş Allah göstermesin bu virüse kapılır yaşamını yitirirse... vebali bu tasarıyı reddedenlerdir. Gevşek ve siyasi rant uğruna, hayır dedikleri içindir.

  • Nuri30 Ocak 2020 22:45

    Bu koyun popülasyonu virüs sayesinde azalabilir

  • Veli30 Ocak 2020 21:08

    Tırıvırı önergeler

  • AHMET ÖZBİR30 Ocak 2020 21:02

    İYİden İYİye uçuyorsunuz. Zalim Çin vahşi hayvanları canlı yemenin karşılığını alıyor. Araştırma, karıştırma biraz da çarpıştırma görüşmelerine verek yok. Çin Meclisi araştırsın, neden maymunların beyinlerini canlı yedik diye.

  • misafir30 Ocak 2020 21:45

    maymun beyni yiyorlarsa sen de tehlikedesin ahmet, çinli falan görürsen pek yanaşma. yerler merler akp ne yapar sensiz

  • neden?30 Ocak 2020 20:48

    neden reddedildi? kötü bişe mi? belkide virüsün ilacını biz bulacaz. Belkide bu tip olaylar kaşısında kornieli hızlı hareket etme kabiliyeti kazanacaz. Ülkemizde bu sorun buna benzer vakada tescübe sahibi olacaz.  Ya seçimler gelmeden bu sorunlar düzelmicek . Saçma ve mantıksız işlerle boğuşuyor ülkemiz.