E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'nin İstanbul, Balıkesir ve Ankara adayları belli oldu!---

İYİ Parti'nin İstanbul, Balıkesir ve Ankara adayları belli oldu!

İYİ Parti'nin İstanbul, Balıkesir ve Ankara adayları belli oldu!
24 Ocak 2024 - 11:34 borsagundem.com

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu olurken, Balıkesir'de Turhan Çömez Ankara'da ise Cengiz Topel Yıldırım aday gösterildi.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul ve Balıkesir büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı. İstanbul'da Buğra Kavuncu ve Balıkesir'de Turhan Çömez aday oldu...

İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener, konuşması öncesi belediye başkan adaylarını tanıtırken, İstanbul ve Balıkesir belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Buğra Kavuncu'nun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ise Turhan Çömez'in aday olduğunu söyledi.

(Turhan Çömez)

İYİ Parti lideri, "Turhan Çömez kardeşim de aynısını yaptı, Turhan Çömez de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Milletvekillerimizi şehirlerden aday yapmak istemiyordum. Fatih Koca'ya talimat verdim, Sincan Belediye Başkan adayımız" dedi.

BUĞRA KAVUNCU KİMDİR?

Buğra Kavuncu 1973 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Buğra Kavuncu, Edmenton İlkokulu'nda başladığı eğitim hayatına Ankara Çizmeci İlkokulu ve Ankara Atatürk Lisesi'ni tamamlayarak devam etti. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü'nden mezun olurken, profesyonel kariyerine büyük potansiyel gördüğü Kazakistan Almatı'da yapı kimyasalları alanında başladı.

Satış, pazarlama ve yatırım konularında kazandığı bilgi deneyimi sayesinde kısa süre içerisinde başarıya ulaştı. 1997 yılında USTA LLP'yi kuran isim, yapı kimyasallarına yaptığı yatırımlarla şirketinin Orta Asya'daki büyümesinde önemli bir rol oynadı. 2008 yılında şirketini başarılı bir şekilde sattıktan sonra, kurumsal dünyada BASF Yapı Kimyasalları Central Asia LLP'nin Genel Müdürü ve ardından 2010 yılına kadar BASF Orta Asya'nın Genel Müdürü olarak önemli görevler üstlendi.Orta Asya'da bulunduğu süre boyunca Rusça, İngilizce ve Kazakça dillerinde akıcı hale geldi.

2010 yılında BASF Yapı Kimyasalları'nda BDT Ülkeleri Pazar Direktörü olarak İsviçre'ye, 2012-2016 yılları arasında ise BDT Ülkeleri & Türkiye Pazar Direktörü olarak Türkiye'ye yerleşen isim, Ocak 2016'dan 30 Mart 2018'e kadar BASF Türk Kimya'da CEO unvanıyla yürüttüğü kariyerine devam etti. Buradaki kurumsal kariyerinin ardından 5 Nisan 2018 tarihinde İYİ Parti'deki siyasi hayatına başladı.

İZODER Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği ve Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak gönüllü çalışmalarda bulundu. Ayrıca, TÜSİAD bünyesinde Çalışma Grubu Üyesi unvanıyla gönüllü olarak çeşitli çalışmalarda aktif rol aldı.

(Cengiz Topel Yıldırım)

ANKARA ADAYI DA BELLİ OLDU

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu.

İYİ Parti, yerel seçimde 81 il ve 922 ilçede kendi adaylarıyla yarışacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü

 

AK Parti'de Ankara'nın ilçelerinin belediye başkan adayları netleşti

 

MHP’nin 55 belediye başkan adayı daha belli oldu

 

Erdoğan İstanbul adaylarını tek tek tanıttı

 

MHP, 3 il ve 52 ilçede daha başkan adayını açıkladı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nerde SGK BAGKUR AFFI24 Ocak 2024 16:17

    BAGKUR VE SSK PRIM AFFI YADA BORC SILDIRME GETIRIN KARDESIM.  PRIMININ ODEMEYENIN BORCU SILINEBILSIN. BU GETIRILMEZSE BEN MURAT KURUM YADA CUMHUR ITTIFAKINA OY VERMEM.

  • Adem Kiraz24 Ocak 2024 22:17

    Katiliyorum. Biz borcu silin demiyoruz. Kayitlari silin diyoruz. Kayit silince prim de yatmamis oluyor. Sifirlaniyor. Cahiller bedavadan prim istiyoruz zannediyor. Biz silme hakki olsun diyoruz. SACMALAMISSIN HASAN HUSEYIN

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL24 Ocak 2024 16:57

    Biz kerizmiyiz yıllarca en yüksek rakamdan prim ödedik. ülke bir gün sizin gibi beleşcilerin yüzünden batacak.

  • melankolik romantik yatırımcı24 Ocak 2024 14:38

    mansurla imamoğlu geçen seçimlerde meral hanımı yalnız bırakıp kılıçdarın peşine takıldılar.tüm ülke dersini aldı farura meral hanıma çıktı .meral hanım şimdi intikamını alıyorda olan gene gariban emekli işsiz kobilere oldu yazık .artık akapa sınırsız hakim ülkenin .istanbul kurum kafasına teslim edilemeyecek kadar değerli de yapacak bi şe yok artık .dem de isyanda .genel başkanı yılardır içerde hala neden bizler bilmiyoruz.onlarda teslim oldu .en doğrusunu yapıyorlar.

  • Emre24 Ocak 2024 11:53

    Geçen ki seçimlerde hem hdp ile birlikte aynı kişilere oy verdiler hemde hdpyi yerden yere vurdular. Nihayet ikiyüzlülüğü bıraktılar. Temiz siyaset işte budur. Umarım yine aynısı olmaz. Tabi diğer seçim gibi tekrar iki aday arasında ikinci rekabet seçimi olursa yine hdp tarafına geçer mi bir de o kısmı var. Sevmesem bile temiz ve ahlaklı siyaset yapanları destekliyorum. Umarım bu yolu her konuda uygular.