E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü TBMM'de---

İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü TBMM'de

İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü TBMM'de
23 Ekim 2023 - 17:17 borsagundem.com

İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak, Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü’nün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Ekim 2023 tarihinde imzalanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

İsveç: NATO üyeliğimiz için kararı Türkiye verecek

 

NATO'dan İsveç açıklaması: TBMM açıldığında onaylanmasını bekliyorum

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ TEL23 Ekim 2023 21:09

    Eğer bunları alır ise nato ya yakında abd israil de almak isteyecektir ....Asla almayalım bu hainleri÷

  • Çakır 23 Ekim 2023 21:05

    Mucize reise sen devletten daha mı akillisin yoksa akıllı olmaya mı calisiyon yorumlarin hep muhalefet hep bi muhalefet değişmeyen zihniyet ömrün geçer biter sen bu işi anlayamazsın anlamaya çalışma bırak akışına gitsin salla fanı dünya

  • E.g.23 Ekim 2023 19:37

    EN KUTSALIMIZA SALDIRANLAR BEKLETİLSİNLER

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2023 18:44

    iSLAM DİNİ DÜŞMANI KURAN I KERİM OLAN KUTSAL KİTABIMIZI YAKAN BAŞ DÜŞMANIMIZ VE ABD VE AB NİN ASKERLERİ PKK YPG  YATAĞI OLAN BU ÜLKENİN ASLA VE ASLA NATO YA ALINMAMALI ALINIR İSE BUNLARA BİZİM MİLLETVEKİLLERİMİZDE ORTAK OLMUŞ OLURLAR.

  • Make love not war🙏23 Ekim 2023 23:01

    Dinle kardeşim, kutsal bir kitabı yakan kişi cezalandırılmalı. Nesillerden beri İsveçliyim, arkadaşlarımızın ailelerinden hiçbiri kitap yakılmasına izin verilmesi gerektiğini düşünmüyor. Bununla ilgili en önemli şey, bunu yapanların HİÇBİRİNİN İsveçli olmaması, göçmen olmalarıdır. Biri Danimarka'dan gelen şişman bir adamdı ve çoğu insan bunu sırf bilginiz olsun diye kınıyor. Diğer adam IRAK'lıydı evet İsveç'te ikamet ediyordu. Buna uzaktan bakmalısınız, Rusya bu işin içinde büyük bir siyasi oyun var. O halde bazı PKK'lı teröristler olduğuna göre, mahkemede takip edilmek üzere buraya gönderilmeleri gerekir. Türkiye çoğunlukla hoş insanların yaşadığı güzel bir yer. ❤️🇹🇷

  • Baran23 Ekim 2023 20:43

    İşte böyle ol canımızı ye sonunda imana gelmissin.