E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİstanbulspor 0-2 Beşiktaş---

İstanbulspor 0-2 Beşiktaş

İstanbulspor 0-2 Beşiktaş
25 Şubat 2024 - 20:56 borsagundem.com

Beşiktaş İstanbulspor deplamsanından 3 puanı 2-0'la aldı. Siyah-Beyazlılarda Gedson Fernandes ve Zaynutdinov gördükleri sarı kartlarla Galatasaray derbisinide cezalı duruma düştü

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarda 23. dakikada sahneye Semih Kılıçsoy çıkarak skoru 1-0'a getirdi. 54. dakikada ise Ernest Muçi farkı 2'ye çıkartarak maçın sonucunu da belirlemiş oldu.

Bu sonuçla birlikte puanını 46'ya yükselten Beşiktaş averaj farkıyla 4. sırada yer aldı. İstanbulspor ise 12 puanla ligin son sırasında yer aldı.

YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRÜYOR

Beşiktaş, Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı ve mağlup olmayarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

GEDSON VE ZAYNUTDINOV DERBİDE YOK

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi kart sınırında bulunan Gedson Fernandes, İstanbulspor karşılaşmasının 34. dakikasında sarı kart görerek derbide cezalı duruma düştü. Sarı kart sınırında olan Bakhtiyar Zaynutdinov da maçın uzatma dakikalarında gördüğü sarı kartla derbiyi kaçırdı  

MUÇİ SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'a ara transfer döneminde Legia Varşova'dan katılan Ernest Muçi, siyah-beyazlı formayla ilk golünü İstanbulspor'a karşı kaydetti.

26 HAFTA SONRA İLK

Bu sezon Süper Lig'in ilk 26 haftasında 26 farklı ilk 11 kullanan Beşiktaş, üst üste iki maç aynı ilk 11'i ilk kez İstanbulspor karşısında sahaya sürdü.

Belözoğlu MKE Ankaragücü'yle "devam" dedi

 

Trabzonspor 1-0 Yukatel Adana Demirspor

 

Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ25 Şubat 2024 23:55

    Şu işe bakarmısınız resmen içler acısı bir durum. insanın eşşeğini kayıp eder imiş daha sonra eşşeğini bulan kul ise sevinir imiş.Arkadaş  bunu yapacağına eşşeğini sağlam yerde tutsana.Küme düşmesi kesinleşmiş bir takımı yenmişler seviniyorlar ALLAH müstahakınızı versin.Bir AB kupalarındaki güçlü takımlar ile karşılaşsanız da bakalım kaç gol yiyeceksiniz o nu görsek bu takım en az 6 tane yer.Ama hisse senetleri 50 TL lerde daha önceleri 2-3 TL ler de iken.yazık yazık hemde çok yazık.