E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da toplu ulaşımda inanılmaz düşüş---

İstanbul’da toplu ulaşımda inanılmaz düşüş

İstanbul’da toplu ulaşımda inanılmaz düşüş
21 Mart 2020 - 10:51 borsagundem.com

Korona virüs İstanbul'da toplu taşımayı vurdu. İBB'nin yayınladığı veriye göre 20 Mart günü toplu taşıma araçlarının kullanımı 7 milyon 360 binden bir milyonun altına düştü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından her gün düzenli olarak açıklanan verilere göre korona virüs salgını nedeniyle toplu taşıma araçlarını kullanım oranları gittikçe azalıyor. İBB'nin yayınladığı son grafikte, İstanbul'da 20 Mart günü toplu taşıma araçlarının kullanımı 7 milyon 360 binden bir milyonun altına düştü.

İBB Sözcüsü Murat Ongun twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “20 Mart cuma günü, ülkemizde koronavirüs teşhisinin konulduğu ilk vakadan beri İstanbul’da toplu taşıma kullanım oranının en düşük olduğu gün oldu. Uzmanların uyarılarına harfiyen uyalım. #BirlikteBaşaracağız” dedi.

Borsada 4-5 ay beklemeyi göze alanlar için hisse fiyatları çok iskontolu

Korona virüs tercihleri değiştirdi, kolonya ve sirke liste başı

Hakan Çalhanoğlu İtalya'daki kâbusu anlattı: Çok korktum

Trump test edilmemiş ilaç için ona bir şans tanımalıyız dedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yalnız kurt22 Mart 2020 21:19

    Daha Corona en az 6 ay daha sürecek belkide dünya nüfusu 500 milyona düşecek borsa düşse ne olur yüksekse ne olur değeri olmayan kağıtlar elde kalır oyuzden elinizdekileri satıp kaçın daha fazla zarar etmeden diyorum.

  • Vs21 Mart 2020 18:44

    Metrobüs sorununu çözdüm der mi şimdi eko

  • Cezmi21 Mart 2020 17:10

    İbb nin yaptığı zam şimdi döndü şimdi nereye gi

  • ıtri21 Mart 2020 11:16

    öğrenci-öğretmen trafiği baya yoğunmuş anlaşılan. devlet aklı olsa, istanbuldan huzurevi, üniversite gibi tesisleri şehir dışına taşırdı

  • Emrah21 Mart 2020 16:00

    İşçi olarak maaşlı çalışan çok az İstanbul da şehir nüfusuna göre bence %20 kesim çalışıyor.diğerleri yatıyor çalışmıyor.