E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kiraların en yüksek olduğu ilçe değişti---

İstanbul'da kiraların en yüksek olduğu ilçe değişti

İstanbul'da kiraların en yüksek olduğu ilçe değişti
10 Şubat 2021 - 10:49 borsagundem.com

Uzun yıllardır Türkiye'nin kira açısından en değerli evleri, İstanbul'un kıyı ilçelerinden biri olan Beşiktaş'taydı. Salgın ile farklılaşan önceliklerimiz onu da değiştirdi. Artık en pahalı ilçe daha çok müstakil evleri ve yalıları ile bilinen Sarıyer.

SALGIN KİRA FİYATLARINDAKİ SIRALAMAYI DA DEĞİŞTİRDİ

İstanbul'da konut kiraları son 1 yılda yüzde 10,81 artış gösterdi. Son rakamlara göre de kira fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe müstakil evlerin ve yalıların çoğunlukta olduğu Sarıyer oldu.

EN PAHALI KİRALAR HANGİ İLÇELERDE?

Daha önceki yıllarda kira fiyatlarının hep yüksek çıktığı Beşiktaş ise listede ikinci sırada yer aldı. Listenin üçüncü sırasında Bakırköy, dördüncü sırasında ise Beyoğlu vardı. Kadıköy ise listede beşinci sıradaydı. Listeye göre son 1 yılda en yüksek değer artışının yaşandığı ilçelerin başında Bayrampaşa, Beylikdüzü, Şile, Başakşehir ve Esenyurt vardı.

AVM'lere yeni düzenleme

 

İstanbul'da simide yüzde 25 zam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı10 Şubat 2021 15:06

    Emlak borsasında özel alıcıların mülk sahibi olabileceği bir döneme girmekte olup fiyatların artık durgunlaştığını göreceğiz 2021 yılı emlak piyasası açısından durağan yıl olarak görünmektedir. Daire alırken kesinlikle bir uzmana danışın yoksa gerçeğe aykırı fiyatlar ile karşı karşıya kalma durumunda pişmanlıklar yaşamamanız için önemlidir. Saygılar 

  • Okie Dokie10 Şubat 2021 11:17

    Sarıyerin kalabalıklaşması hiç iyi olmadı. Cebine 5 milyon dolar koyan çomar gelip apartman dairesi alıyor. Allah'tan henüz villa alacak paraları yok da dibimize kadar giremiyorlar. Deniz kıyısındaki ultra lüks villamı satıp Miami'ye gideceğim artık. Hayır esenyurt, sultangazi, Güngören neyinize yetmiyor ki.

  • baturayersin10 Şubat 2021 11:11

    Bayrampaşada eski binalar yıkılıyor yeni binalar yapılıyor yapılan binalar kira fiyatlarını yükseltiyor 

  • Tunç giray10 Şubat 2021 11:01

    Yıl 2014 almanyadan emekli oldum 100.000 dolar bozdurdum 220.000 tl yaptı eyüpten 2+1 ev aldım yıl 2021 evi satışa çıkardım emlakçı 380-400 bine yaza kadar satılır dedi e dolar 7.08 olmuş zarar fena