E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİstanbul'da 50 bin 'İlk Evim' konutu için kura çekimi---

İstanbul'da 50 bin 'İlk Evim' konutu için kura çekimi

İstanbul'da 50 bin 'İlk Evim' konutu için kura çekimi
13 Mart 2023 - 15:05 borsagundem.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul'da yapılacak 50 bin sosyal konutun kura çekimlerinin 16 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında "İlk Evim" projesinde kura çekimleri İstanbul'da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

"İlk Evim'de İstanbul zamanı"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlk Evim’de İstanbul zamanı. 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Buna göre, Tuzla'da yapılacak 20 bin 920 konut için 16-29 Mart arası, Çatalca'da yapılacak 540 konut ve Silivri Selimpaşa'da yapılacak 200 konut için 30 Mart'ta, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de yapılacak 28 bin 340 konut için ise 1-9 Nisan tarihleri arasında kura çekimi yapılacak.

'İlk Evim Arsa' projesinde kura çekimi başlıyor

 

"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 64 ilde kura heyecanı yaşandı

 

İşte 'İlk Evim, İlk İş Yerim' Projesi'nde kura takvimi

 

TOKİ İlk Evim Arsa başvuruları yarın başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)