E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrailli muhalif liderden Netanyahu'ya ağır eleştiri---

İsrailli muhalif liderden Netanyahu'ya ağır eleştiri

İsrailli muhalif liderden Netanyahu'ya ağır eleştiri
15 Ocak 2024 - 20:43 borsagundem.com

İsrailli muhalif lider Merav Michaeli, Netanyahu'nun kendi siyasi kariyeri için esirlerin hayatını tehlikeye attığını söyledi

İsrail'deki İşçi Partisi lideri Merav Michaeli, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kendi siyasi kariyerini korumak için Gazze'deki İsrailli esirlerin hayatını tehlikeye attığını belirtti.

The Times of Israel gazetesinin haberine göre, partisinin haftalık toplantısında konuşan Michaeli, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların başında Netanyahu'nun, "amaçlarının Hamas hükümetini düşürmek ve rehineleri eve getirmek olduğu" şeklindeki sözlerini hatırlattı.

Michaeli, "101 gün geçti ve gerçeğin söylenmesi gerekiyor: Netanyahu başarısız oldu. Hedeflerin hiçbirine ulaşılamadı." ifadelerini kullandı.

Esirlerin geri getirilmesi için "çatışmaların sona ermesini de içeren bir anlaşmanın" gerekli olduğunu kaydeden Michaeli, "Çatışmaların sona ermesi Netanyahu iktidarının devamını tehlikeye atıyor. Onun koalisyonu, savaşa devam etmek istiyor ve onlar için rehinelerin geri getirilmesi daha az önemli." diye konuştu.

Michaeli, "Netanyahu'nun kendisini ve hükümetini korumak için rehineleri tehlikeye attığını" ve "İsrail’in güvenliğinden vazgeçtiğini" söyledi.

Michaeli, 13 Aralık'ta X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "(Netanyahu) Onun eylemleri, yalnızca İsrail'in güvenliğini tehlikeye atıyor. İsrail'in güvenliğini ve barışını yalnızca siyasi bir çözüm garanti edebilir ve bu nedenle bu hükümetin derhal gitmesi gerekir." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Başakşehir’in İsrailli futbolcusu Karzev’in ifadesi alındı

 

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel sınır dışı ediliyor

 

Petrol piyasası için 'İsrail-Hizbullah' tehlikesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ankara serhat 16 Ocak 2024 00:01

    Katil İsrail cocuk katili İsrail bebek katil İsrail katil babası abd Oglu İsrail parası dolar unutmayın insallah birğün harita yok olur katil abd katil İsrail

  • E.g.15 Ocak 2024 21:45

    NETANYAHU TARİHE GEÇMEK İÇİN YÜZBİNDEN FAZLA FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRMEDEN DURMAK İSTEMEYECEKTİR (TARİHTE İSRAİL HALKI; KRAL SAUL BİNLERCE FİLİSTLİYİ ÖLDÜRDÜ DAVUT İSE ONBİNLERCESİNİ ŞEKLİNDE EZGİLER SÖYLEYEREK DAVUTU KRAL SAUL'DAN FAZLA ÖVMÜŞLER) ONBİNLERDEN SONRA NE GELİYOR? YÜZBİNLER DEĞİL Mİ? NETANYAHU YÜZBİNDEN FAZLA FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRTEREK KENDİ HALKI GÖZÜNDE KRAL DAVUT'TAN (DAVUT PEYGAMBER) FAZLA ÖVÜLMEK İSTEYEBİLİR