E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİranlı komutandan tehdit: Trump öldürülmeli---

İranlı komutandan tehdit: Trump öldürülmeli

İranlı komutandan tehdit: Trump öldürülmeli
26 Şubat 2023 - 16:10 borsagundem.com

İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava Huvvetleri Komutanı Hacızade, General Süleymani suikastını unutmuyor. Hacızade, Eski ABD başkanı Trump’ın öldürülmesi gerektiğini söyledi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan çok sert açıklamalar geldi. General Süleymani suikastını unutamayan İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava Huvvetleri Komutanı Emir Ali Hacızade, 2020'deki suikastın talimatını veren dönemin ABD başkanı Donald Trump’ın öldürülmesi gerektiğini söyledi.

ABD'nin savaş gemisi bizim için hedef durumunda

Emir Ali Hacızade, bin 650 kilometre menzile ulaşabilen "paveh" adlı yeni seyir füzesi ürettiklerini açıkladı. Ellerinde daha uzun menzilli füzeler olduğunu da hatırlattı ve şunları söyledi:

“Allah'ın izniyle artık ABD savaş gemilerini 2 bin kilometre menzil içinde vurabilir hale geldik ve Avrupa’ya saygı göstergesi olarak menzili 2 bin kilometre ile sınırladık. Allah’ın izniyle Avrupalılar bu saygıyı sürdürecekler.”

“Bu sistem istediğimiz her noktayı vurabilecek kapasitede ve doğal olarak ilk hedefimiz füze savunma sistemleri olacak.”

CNNTÜRK'ün haberine göre Hacızade, sonra sözü İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani suikastına getirdi.

Saldırı emrini veren ABD'nin eski başkanı Donald Trump ve eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan henüz intikam almadıklarını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bazen insanlar ABD’nin kayıplarının az veya fazla olduğunu söylüyor. Bakın, o gece istesek 1.000 Amerikalıyı öldürebilirdik. Ama onlar bir sürü sefil asker ve onları öldürmek bizim için pek bir hedef değildi. Trump, Pompeo, Mckenzie ve bunun emrini veren komutanları öldürebiliriz. Hepsi öldürülmelidir.”

İran ABD'nin tehdidine yanıt verdi: Biz de vururuz

 

İran ABD'yi ti'ye aldı: ABD kendi kendini vurmuş olabilir

 

İran ABD'li casusları idam edebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZÇELİK27 Şubat 2023 10:29

    ABD derin devleti öldürür yine suçu bunların üzerine atar.ikiz kuleleride kendileri vurmuş ırak üzerine atmışlar.

  • senaryo26 Şubat 2023 23:01

    trump ölür ama bunlar öldüremez yine ama bunlarin üstüne kaliŕmı

  • NUSRET ALİBEYSOY26 Şubat 2023 17:55

    ABD nin 50 yıllık hayali bakalım gerçekleşip büyük israil devleti kurulacak mı.Simpsonlar çizgi filminde Trump mart 2023 öldürülecek diyor.ABD gizli devleti öldürüp İran Trump öldürdü diye iran a bir savaş açıp iran ı savaşta parçalayıp iran ırak suriye ve ülkemizde de dostlarım dediği zaten ali babacan azınlıklara özertlik vereceğiz demiş idi 7 masa ili iktira gelince.Ülkemizide parçalayıp bu dört ülkede büyük bir kürdistan devleti kurdurup israil e tepside hediyemi edecek.çünkü abd nin israil para vermekten bıktığını israil in bu verimli topraklarda petrol ve alivyonlu verimli topraklarda kendi kendine tarım ve petrol ile bakabilen büyük bir devlet kurması ile bu yükten kurtulacağına dair yorumlara da rastladım.bakalım olacak mı.eğer olur ise bizi de orta asya ya sürerler çünkü içimizdeki planları da hazırlanmış yıllardır.

  • NUSRET ALİBEYSOY26 Şubat 2023 17:05

    Simpsonlarda Trump mart ayı içinde öldürülecek diyer dikkat ile takip ediyorum.

  • Mucise Reis : )26 Şubat 2023 16:55

    Simpsıns  gerçek mi olacak :D ilgili çizgi diziye göre Tramt mart-mayıs ayında ölüyor 2023 de dizisinde : )) yok daha neler...

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ26 Şubat 2023 16:55

    Trump zaten mart ayında öldürülecek imiş.Simpsonlar çizgi filminde söyleniyor imiş yoksa abd gizli devleti öldürüp iran nın üzerine atıp iran a bir savaş açmaşınlar.