E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere, Körfez'e ikinci bir savaş gemisi gönderiyor---

İngiltere, Körfez'e ikinci bir savaş gemisi gönderiyor

İngiltere, Körfez'e ikinci bir savaş gemisi gönderiyor
12 Temmuz 2019 - 14:13 borsagundem.com

Sky News'un haberine göre İngiltere, Cebelitarık'ta bir İran petrol tankerinin alıkonulması sonrasında İran ile artan gerilim nedeniyle Basra Körfezi'ne ikinci bir savaş gemisi gönderme kararı aldı.

Sky News'un haberine göre İngiltere, Cebelitarık'ta bir İran petrol tankerinin alıkonulması sonrasında İran ile artan gerilim nedeniyle Basra Körfezi'ne ikinci bir savaş gemisi gönderme kararı aldı.

İngiltere'nin hali hazırda Körfez'de HMS Montrose savaş gemisi bulunuyor. Başbakan Theresa May'in Sözcüsü de İran ile tırmanan gerginlik nedeniyle Basra Körfezi'ndeki askeri varlıklarını artırmak için ABD ile görüşmekte olduklarını bildirdi.

Sözcü, "Körfez'de gemi trafiğine yönelik son dönemde karşı karşıya kalınan tehditler nedeniyle askeri varlığımızı pekiştirmek için ABD ile görüşmeleri sürdürüyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerici12 Temmuz 2019 23:31

    Gemileri yak sonra askeri varlığını arttır. Kendi ikiz kuleni vur, ıraka demokrasi götür. İsrail, abd, ingiltere taktiği. Mafya yöntemi. Rusya çin izin vermez. İran kolay lokma değil.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU12 Temmuz 2019 22:56

    bence abd, fransa, ingiltere  ne kadar uçak gemiziniz ve savaş geminiz var ise hürmüz boğazına getirin hepsini birden iran denizin dibini boylatsın.bir savaş çıkar ise ben öyle tahmin ediyorum ki hürmüz bogazına ve israil de iki tane atom bombası atacağını tahmin ediyorum.

  • Tespit 12 Temmuz 2019 18:09

    Biz kuzeyden gelenler olarak israil ingiltere kim müslümanlığa zulum yaparsa onla ri helak edeceğiz....

  • MARKAÇOĞLU12 Temmuz 2019 16:13

    Kuyrukları kıstımı hemen yanaşırlar birbirlerine bunların  hepsi ingiliz oyunu  bu adiler demidir yıllarca bize gerileten.okie dokie sana söylüyorum dost ve kardeş ülke dediğin ingiltere için bir daha düşün dost ve kardeş ülke dünyada bir tanedir oda canım TÜRKİYEMDİR selamlar arkadaşlar

  • ada12 Temmuz 2019 15:29

    okie dokie bu neyin kafası

  • Hasanby12 Temmuz 2019 15:18

    Dost ve kardeş İngiltere'mi. Hay siz çok yaşayın emi,  İsrailli Yatırımcı kardeş, İngiltere'nin Türkiye'ye yaptığı kötülükleri yazmaya kalksam, sayfalar yetmez. Osmanlı'dan başlayayım isterseniz. Bu memlekette ekmek yiyorsanız tarihimize biraz saygı lütfen

  • Okie Dokie12 Temmuz 2019 14:51

    Bir israilli yatırımcı olarak dost ve kardeş ülke İngiltere'nin müslüman coğrafyasına huzur getireceğine inanıyorum.

  • Sinan12 Temmuz 2019 15:31

    Siz oraya devlet kurarak zulüm getirdiniz bu coğrafyaya amerikada dindaslariniz tanrı bizim devlet kurmamizi istemiyor çabuk orayı terk edip orayı gerçek sahiplerine versinler sizin yüzünüzden tanrının gazabı bize gelecek diye Filistinliler ile sizi protesto ediyor az akıllı olun o diktiginiz ağaçlar sizi kurtarmayacak ona güvenmeyin!

  • ...12 Temmuz 2019 15:12

    lan oğlum bak git

  • : )12 Temmuz 2019 14:22

    farzedelim ki gemilerine iran saldırdı.. ne yapcaksın?= taaa oradan irana askermi göndercen gemilerle :D ... amaç belliki gerilim yapıp, nato mato gücü diyip, geneli savaşa sokmaktır. o bakımdan NATO  ülkesi olarak GERİLİMLERİN OLMAMASINI, İNGİLTERENİN OTURDUĞU YERDE OTURMASINI DİLE GETİRMELİYİZ. gereksiz boş gerilimlerle nato ülkeleri oyalanmamalı.kktc de bile bize kafa tutuyor bu nato ulkeleri. ozaman s400 lerin gölgesinde yapın bakalım efeliklerinizi... kara gucu ile bizi kimse yok edemez.. deniz gücü ilede kimse biri bitiremez.. hava gücü saldırıları ve roket saldırılarıda bir şekilde bertaraf edilecektir. millet zaten Allah göstermesin kötü bir durumda bir olmayı bilir...