E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce: Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız---

İnce: Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız

İnce: Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız
23 Kasım 2019 - 17:09 borsagundem.com

Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li Muharrem İnce, yarın basın toplantısı düzenleyeceğini ve burada gazetecilerin istediği soruyu sorabileceğini duyurdu.

24 Haziran 2018'de CHP tarafından Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterilen Muharrem İnce, kişisel Twitter hesabında bir duyuru yaptı.

Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen İnce, yarın konuya ilişkin olarak bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve gazetecilerin istedikleri soruyu sorabileceğini söyledi:

"24 Kasım 2019 Pazar günü saat 13.00’de Yalova Merkez Elmalık Köyündeki evimde sürece ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek için isteyen gazetecinin istediği soruyu sorabileceği basın toplantısı düzenleyeceğim."

"BU KUMPASI ANCAK KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE BOZARIZ"

Gazeteci Merdan Yanardağ, Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce'nin "Bu kumpas CHP'ye ve benden çok Kılıçdaroğlu'na kuruldu, bunu ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız" dediğini aktardı.

Yanardağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İnce'nin kendisini aradığını ve konuya ilişkin bilgi verdiğini söylerken, "Muharrem İnce bir paylaşımım üzerine beni aradı.. İnce, 'Bu kumpas CHP'ye ve benden çok Kılıçdaroğlu'na kuruldu' dedi" ifadesini kullandı. Yanardağ, partide disiplin soruşturması da isteyeceğini de belirten İnce'nin "Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu ile birlikte bozarız" dediğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU24 Kasım 2019 09:58

    TÜRKİYE NİN gündemine bak çok yazık o şunu demiş bu bunu demiş hep dedikodu ,bu ülke bilimle ,üretimle,teknolojiyle meşgul olmalı boş işlerle değil...

  • kılıç24 Kasım 2019 09:47

    İNCE SEN ÖNCE BİR SELO ABİNE GİT DERT YAN SANA CHP İNCE AYAR VERDİ.

  • Misafir 24 Kasım 2019 05:46

    Başkanlık seçiminde ne olduğunu gördük senden bu partiye hayır gelir mi diye önce anket yaptırın sonra konuşun

  • Arkadaşlar mevzuyu kavrayamamış.23 Kasım 2019 21:15

    CHP'ye düzenlenen kumpası,Chp yönetimi ve İnce yeni fark etti.Ama görülüyor ki bu yorumlardan ,yorumcu arkadaşlar henüz çok farklı yerlerde.Eski kurt Rahmi Tuaran'ın,bu kapana ayak basmaması gerekirdi.Kötü harcadılar.

  • Vb24 Kasım 2019 08:37

    yaw rahmi turan denen adamın mesleki geçmişi çıplak kadın resimleri basıp asparagas haber yapmak, işin komik tarafı sen yanlış tanıyor olabilirsin , Muharrem İnce bile kendine iftira eden adama "ispatlamayan en adi " sayın rahmi turan, değerli bir gazetecidir , ciddiye alırım " diyor, yuhhh... gerçi cumhurbaşkanı adayına " gel muharrem " diyince tıpış tıpış koşan adamdan fazla bişey beklememek lazım....

  • Vb23 Kasım 2019 19:30

    Adam senin aleyhine yalan söylüyor , " haber dogrudur, saraya gidenler var " diyor. Sen de " bana destek verenleri değil sadece, selam verenleri bile partiden tasfiye ediyorlar " dediğin adama, aylın nazlıaka, yılmaz ateş gibi ihraç edilme korkusuyla , " gel beraber çözelim " diyorsun..... Siz bu saatten sonra beraber tuvalete bile gidemezsiniz, vakti geldiğinde tasfiye edilmek üzere etkisizleştirildin , hadi geçmiş olsun.....

  • Çok acı23 Kasım 2019 19:21

    Sözcü gazetesinin baş rolü oynadığı bir kumpas sergileniyor, Uğur Dündar bile starlardan biri, ama CHP nin ağır topları beceriksizlik içinde çırpınıyorlar maalesef.

  • kılıç23 Kasım 2019 18:20

    BUNLARIN GÜNDEMİ DEDİ KODU BUNLAR BİRDE ÜLKE YÖNETECEK ÇOK ZAYIF ÇOK KOMİKLER ŞİMDİ HALK BUNLARA GÜLÜYOR .

  • Sdk23 Kasım 2019 18:16

    Kılıçdaroğlunun koltuğuna göz dikersen harcanırsın... Şuanda seni Kılıçdaroğlu harcıyor koçum...

  • chp li23 Kasım 2019 18:09

    sana kuması kuran kk 

  • AHMET ÖZBİR23 Kasım 2019 17:27

    SN. Muharrem Bey bu işin peşini bırakma, seni yakmak isteyenlere hesap sormanın, OPERASYON çekenleri ortaya çıkarmanın ve Kılıçsallaroğulları'na dur demenin zamanıdır. CHP Genel Başkanlığı'na aday olursan BU SEFER ŞANSIN ÇOK YÜKSEK.

  • ......23 Kasım 2019 18:39

    reisçiler ne zamandan beri CHP ye icazet vermeye başladı, her yazında Reisini yere göğe sığdıramıyorsun, sana mı kaldı chp nin içişleri?  

  • Fenasi 23 Kasım 2019 17:17

    Yediler gocumu yazik oldu

  • Toro5423 Kasım 2019 17:39

    Yarin şov yapma günü