E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİlk hac kafilesi Medine'ye vardı---

İlk hac kafilesi Medine'ye vardı

İlk hac kafilesi Medine'ye vardı
07 Haziran 2022 - 17:35 borsagundem.com

Kutsal topraklarda hac yapmak üzere Türkiye'den yola çıkan ilk kafile Medine'ye ulaştı.


Türkiye'nin Riyad Büyükelçiliğinin sosyal medya hesabından, "Türkiye’den bu yıl gelen ilk hac kafilesi Medine’de çiçeklerle karşılandı" açıklaması yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek 286 hacı adayı bu sabah İstanbul Havalimanı'ndan dualarla uğurlanmış, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA hacı adaylarını güllerle yolcu etmişti.

Suudi Arabistan, pandemi sebebiyle 2020 ve 2021'de hac ibadeti için sadece ülke içinden ve sınırlı sayıda hacı adayına izin vermişti. Bu yıl yurt dışından hacı adaylarını kabul etmeye başlayan Suudi Arabistan, henüz tamamıyla etkisi sona ermeyen Kovid yüzünden Türkiye'ye 37 bin 770 kişilik kontenjan ayırmıştı.

2022 için hac kontenjanı belli oldu

Bu yıl hacca 30 bin ya da 40 bin kişi gönderilecek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.07 Haziran 2022 17:57

    RAHMETLİ BAŞBAKANIMIZ SAYIN BÜLENT ECEVİT'İN ANNESİNİN BÜYÜKBABASI ZAMANINDA MEDİNE ŞEYHÜLISLÂMI İMİŞ ONDAN 2.000.000.000 DOLAR DEĞER BİÇİLEN ARAZİYİ SUUDİ HÜKÜMETİ SATIN ALMAK İSTEMİŞ AMA RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT ARAZİLERİ SATMAYIP TÜRK HACI ADAYLARININ KULLANACAĞI TESİSLER YAPILMASI İÇİN DİYANET'E BAĞIŞLAMIŞ SAYIN ECEVİTİN TEN RENGİNİN NEDEN ESMER OLDUĞUNU DA BÖYLECE ÖĞRENMİŞ OLDUK