E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHisse alan kazanıyor---

Hisse alan kazanıyor

Hisse alan kazanıyor
06 Aralık 2013 - 11:02 borsagundem.com

Yapı Kredi Yaaıtım, 31 Ocak'a kadar yapılan İnternet Bankacılığı, BorsaCepte ve Matriks/Foreks üzerinden işlem yapanlara Avrupa seyahati veriyor...

Yapı Kredi Yatırım, 31 Ocak 2014 tarihine kadar Yapı Kredi İnternet Bankacılığı, BorsaCepte ve Matriks/Foreks üzerinden hisse senedi işlemi yapan bireysel yatırımcılara  Avrupa seyahati hediye ediyor. Çekilişi kazanan 5 yatırımcı çift olarak İspanya, Fransa ve İtalya turu yapma şansı bulacak.
Yatırımcılar, hisse senedi işlemlerini en efektif şekilde gerçekleştirirken rüya gibi bir seyahat kazanma şansını yakalayacak. Seyahat Paketi’ni kazanan çiftler, Nice’den Cenova’ya, Barselona’dan Monte Carlo’ya kadar geniş bir gezi rotasının yanı sıra birçok aktiviteyi de gerçekleştirme fırsatına sahip olacak. Seyahat Paketi, 2014 sonuna kadar kullanılabilecek.
Her 10.000 TL’lik hisse senedi işlemi için bir çekiliş hakkı kazanan Yapı Kredi Yatırım bireysel müşterileri, kampanya süresince en fazla 50 adet çekiliş hakkına sahip olacak. Seyahati kazanan talihliler 13 Şubat 2014’te açıklanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)