E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHazine ve Maliye Bakanlığı, o gazeteci hakkında adli işlem başlatacak---

Hazine ve Maliye Bakanlığı, o gazeteci hakkında adli işlem başlatacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, o gazeteci hakkında adli işlem başlatacak
23 Aralık 2021 - 19:37 borsagundem.com

Doların düşmesinden önce Bakan Nebati ile Berat Albayrak'ın görüştüğü iddialarına Hazine Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kur korumalı TL mevduat sistemini açıklamasından bir gece önce eski Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ile yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin 4 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiği iddialarına Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yanıt geldi. İddiaları net bir dille yalanlayan bakanlık, söz konusu yazının medya tetikçiliği yaptığını ve adli işlem başlatılacağını belirtti.

Gazeteci Can Ataklı, bugünkü yazısında; eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kur korumalı TL mevduat sistemini açıklamasından bir gece önce 4 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiğini iddia etti.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILACAK

Hazine Ve Maliye Bakanlığı, Can Ataklı'nın iddialarından sonra yazılı bir açıklama yaptı. Bakanlık, Ataklı hakkında da adli işlem başlatılacağını açıkladı.

"BU YAZI EN HAFİF TABİRİYLE MEDYA TETİKÇİLİĞİDİR"

Bakanlık yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

23 Aralık 2021 tarihinde Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı tarafından aktarılan ifadeler ile ilgili bir yazılı açıklama yapılması gerekli görülmüştür. Gazetecilik ilkeleriyle asla bağdaştırılamayacak, gerçeklerle yakından uzaktan ilgisi olmayan bu köşe yazısındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunda vesayet rejimi savunuculuğu dahi birçok yalan ve iftira dolu yazıları ile gündeme gelen Can Ataklı'nın; modeli itibarsızlaştırma, piyasalarda ve kamuoyunda olumsuz algı oluşturma amacı taşımaktadır. Söz konusu bu yazı en hafif tabiriyle medya tetikçiliğidir. Hayal dünyasını, yalanlarla ve kurgu senaryolarla köşesine taşıyan bu kişi hakkında gerekli adli işlemler başlatılacaktır.

 Doların düşmesinden önce Bakan Nebati ile Berat Albayrak'ın görüştüğü iddialarına Hazine Bakanlığı'ndan yalanlama

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı'na Murat Zaman atandı

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den son durum açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)23 Aralık 2021 22:13

    Yabancı şimdi hukuk var diye gelecektir. karikatir dahi çizilemiyor. günah. :D eleştirenin vinçle sallandırılması lazım. Bu göz altılar felan yavaş kalıyor. Önce ceza, eğer haklılığı sonradan çıkarsa da öteki taraf da hesap sorar, tek tek bence böyle olmalı :D  Ama yasalarda idam yasak. O kadar çok gazzeteci kılığında cazgır varki : )) hangi tv den başlansa ayıklanmaya karar veremiyorum :D

  • BİR DOST23 Aralık 2021 21:37

    Kamu yavaş davranıyor, Bu tip elemanların hemen toplanması lazımdı.

  • VS23 Aralık 2021 21:24

    Herşey yalan ölüm gerçek

  • Adam23 Aralık 2021 20:56

    Detdınız ne DEVLET YOKMU

  • AHMET ÖZBİR23 Aralık 2021 20:47

    KAOSSEVER Can Ataklı daha önce "REİS'i devirmenin yolu büyük bir felaketle olur" diyen gereksiz zevat. Şimdi de kendince farklı bir FİTNE ateşi yakıp zafer elde edeceğini zannediyordu ancak şapa oturdu. Ataklı'nın ZİLLET ALGISI Türk Yargısı'nca gereği yapılacak, inşallah bu sefer KODESİ BOYLAYACAK. Yaşasın TL COŞUYOR, DÖVİZ ÇÖKÜYOR, KAOSÇULAR KAFAYI DUVARA VURUYOR.