E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHavayolu hisseleri hiçbir zaman eskiye dönemeyecek---

Havayolu hisseleri hiçbir zaman eskiye dönemeyecek

Havayolu hisseleri hiçbir zaman eskiye dönemeyecek
29 Haziran 2020 - 14:01 borsagundem.com

Airbnb CEO’su Brian Chesky, seyahat sektörünün hiçbir zaman pandemi öncesi seviyeye gelemeyeceğini düşünüyor

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Airbnb’nin kurucusu ve CEO’su olan Brian Chesky, Axios’a verdiği röportajda havayolu hisseleri için oldukça kötümser bir senaryo çizdi.

Seyahat sektörünün hiçbir zaman ölümcül korona virüs öncesi seviyeye gelemeyeceğini düşünen CEO, sektörün son birkaç ayda yaşadığı değişimi onlarca yıl boyunca yaşamadığı yorumunu yaptı.

Chesky’e göre tatile gidecek vatandaşlar arabalarıyla gidebileceği kısa mesafeleri tercih edecek ve ulusal parklar hiç olmadığı kadar popüler olacak.

İş seyahatlarının da zorunlu olmadıkça gerçekleşmeyeceğini düşünen isim oluşan düşük tüketim içerisinde havayolu hisselerinin hiçbir zaman virüs öncesi seviyeye geri dönüş olmayacağını işaret etti.

Airbnb sektörünün en çok büyüyen firmalarından biriyken korona virüs darbesiyle küçülmek zorunda kaldı. San Francisco merkezli şirket, Mayıs ayının başlarında işgücünde yaklaşık% 25'lik kısıntıya giderken, bilançosunu artırmak için yaklaşık 2 milyar dolarlık varlık satımı yaptı.

Daha önce Bloomberg News’e halka arz (IPO) gerçekleştireceklerini söyleyen CEO, şimdilik kararını ertelemiş görünüyor.

Uzmanlar, yeni yatırımcılardan şikayetçi

Sosyal medya fenomeninden 30 milyon sterlinlik vurgun

Havayolu şirketi hisseleri kalkışa geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum29 Haziran 2020 23:06

    Warren baffett ne yapmış doğrumu yapmış yanlışı şimdi anlarsınız evet adam satmakta gecikti yaşlılık işte amma yaşlı kurt havanın puslanacağını anladı ve azına çoguna bakmadı salladı gitti adama laf edenler nerede şimdi

  • Yorum29 Haziran 2020 22:50

    Biz bunu aylar öncesinden yazmıştık ama anlatamıyoruz kimseye ama önemi yok anlamak istemiyenlerde yaşayarak ögrenecekler herkes arabasıyla tatile gitmek isteyecek öyle kıbrısta veya izole adalarda tatil yapmak isteyenler paraya kıyacak bu tür tatiller lüks olacak özel uçak veya tekneyle gidilecek veya kiralık teknelerle beni Bi Kıbrısa at diyecekler taksi yatlar olacak bu sebeple bu tür tatiller lüks tatil olacak konaklamalarda da fiyatlar epyi Bi artar birde araç imalatında olan firmalar karavan imalatına başlasalar iyi olur çünkü önümüzdeki yıllarda tatil yapmak isteyenlerin %30 ile 50 si bu tip tatil arayışına girerler

  • &&&& ^^^^ &&&&29 Haziran 2020 22:08

    o zaman pegasus ne olar arkadaşlar yine 10 TL gelir ise yandık.maliyet 75 TL

  • eyyp197829 Haziran 2020 14:40

    alllah belanızı versin.