E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Hatay'da baraj patladı' paylaşımını yapanlara soruşturma---

'Hatay'da baraj patladı' paylaşımını yapanlara soruşturma

'Hatay'da baraj patladı' paylaşımını yapanlara soruşturma
11 Şubat 2023 - 19:41 borsagundem.com

Cumhuriyet Başsavcılığı, "Yarseli Barajı'nın patladığı" yönünde asılsız paylaşımlar yaparak arama kurtarma faaliyetlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışanlara yönelik soruşturma başlatıldığını açıkladı

Cumhuriyet Başsavcılığı, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından yıkımın yaşandığı kentte, arama kurtarma faaliyetleri yürütüldüğü esnada barajın hasar gördüğü yönünde sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerine hareket geçti.

Hesapların kullanıcılarına yönelik soruşturma başlatan Başsavcılık'tan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bazı sosyal medya platformları ile bu platformlarda Hatay Yarseli Barajı'nın patladığı ve şehrin sular altında kaldığı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunarak arama kurtarma faaliyetlerini olumsuz şekilde etkilemeye çalışan kullanıcıları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüphelilerin araştırılması devam etmekte olup, soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir."

Adana'da deprem soruşturmasında 62 kişi hakkında gözaltı kararı

THY, deprem bölgesinde bin konut yapacak

Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsız çıktı

Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun tutuklandı

Adana'da yıkılan binaların müteahhidi Lefkoşa'da gözaltına alındı

TBMM çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verilecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN12 Şubat 2023 11:42

    Acun un yemek proğramına katılan biriside hiç deprem bölgesinde yok iken afganlı birisi ölen birisinin kolunu kesip altınları alıyor diye bildirim yapmış  onun bildirimi incelenip gözaltına almışlar.

  • Mert Olık12 Şubat 2023 06:11

    Baraj duvarı çatladındiye İlk paylaşımını şopar kılıklı fenomenin hesabı yapmış acil yurt dışı yasağı getirip yasal işlem yapılmalı

  • YUSUF KALEKAPISI11 Şubat 2023 21:13

    BU HABERİ YABANLARIN KATİLDEN HİÇ BİR FARKLARI YOKTUR.ÇÜNKÜ BU HABERİ DUYAN EKİPLER GERİ ÇEKİLMİŞLER KORKUDAN.BELKİ BU ARADA BU HABERİ YAPANLAR YÜZÜNDEN YÜZLERCE İNSAN ÖLMÜŞ OLABİLİR TOPRAKLAR ALTINDA.O YÜZDEN CEZALANDIRILIR İKEN BU SEBEPLER GÖZÜNE ALINMALIDIR.

  • AHMET ÖZBİLEN11 Şubat 2023 21:12

    EN SERT ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN Kİ İBRETLİK OLSUN HİÇ BİR KİMSE HİÇ BİR ZAMAN BÖYLE BİR ŞEYİ YAPAMASIN.YOKSA BUNUN ARDI ARKASI BİTMEZ.