E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalkbank konusunun yakında çözülmesi bekleniyor---

Halkbank konusunun yakında çözülmesi bekleniyor

Halkbank konusunun yakında çözülmesi bekleniyor
01 Temmuz 2019 - 08:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank konusunun kısa sürede çözüleceğine inandığını söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 zirvesinin ardından Japonya'da Türk gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD ile Türkiye arasında önemli başlıklardan biri olan Halkank konusu için ümitli konuştu. 

Zirvede ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmenin çok verimli geçtiğini belirten Erdoğan, "Halkbank konusunun kısa sürede çözüleceğini ümit ediyoruz" dedi.

SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Halkbank'ın İran'a yönelik yaptırımları deldiği iddiasıyla soruşturma açılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz kasım ayında Paris'te buluştuğu Trump ile görüşmesinde,  Halkbank konusunun süratle çözümüne dair söz aldığını ifade etmişti. 

Putin'den Esed Rejimi'ni uyarmasını istedik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin01 Temmuz 2019 11:01

    halkbankasında para çok bolkeseden spor kuluplere 5 sene kredi 2 senesi geri ödemesiz vatandaşa gelince para yok adı halkbankası sözde 

  • AhmetK01 Temmuz 2019 19:29

    GGerı odemesiz demek alınmayacak demek degıldir. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Faizi alınır, taksıtler sonradan başlar. Bankacılık sektorunde olan seyler bunlar. Gerı odenmezse sorun olur sadece..

  • Vatandaş01 Temmuz 2019 09:39

    Halkbankasını kapatıp Kalkınma bankasıyla ilerleseniz daha iyidi 100 uçak satmış Trump kimin parasını kime dağıtıyorsunuz.