E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalk TV satıldı mı?---

Halk TV satıldı mı?

Halk TV satıldı mı?
07 Aralık 2019 - 18:25 borsagundem.com

Halk TV'nin işadamı Doruk Bulut'a satıldığı iddia edildi. Kanal yöneticileri ve satın aldığı öne sürülen isimler suskunluklarını koruyor

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yaptığı Halk TV'nin satıldığı iddia edildi.

Halk TV'nin eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'in Youtube üzerinden yayın yapan kanalı Bizim TV, Halk TV'nin satıldığını ileri sürdü.

Bizim TV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bir süredir satılacağı konuşulan Halk TV'nin, eski CHP lideri Deniz Baykal tarafından CHP'li işadamı Doruk Bulut'a satıldığı öğrenildi. İngiltere'de yaşayan Türk iş adamı Cafer Mahiroğlu'nun Doruk Bulut'a Halk TV'yi alması için finansal destek verdiği belirtiliyor" denildi.

"2 milyon dolar artı 3,5 milyon TL"

Halk TV'nin ne kadara satıldığına ilişkin merak edilen soruya ise yapılan ikinci paylaşımda yanıt verildi.

Bizim TV'nin paylaştığı ikinci mesajda, "Halk TV'nin 2 milyon dolar artı 3,5 milyon TL borcuyla satıldığı öğrenildi" denildi.

Daha önce CHP'den Silivri Belediye Meclisi üyeliği yapan Doruk Bulut'un ticaretle uğraştığı belirtilirken, Cafer Mahiroğlu'nun desteğiyle kanalın satış işleminin gerçekleştiği iddia edildi.

Öte yandan, kanalı satın aldığı söylenen iş insanlarının "Muharrem İnce'ye yakın isimler" olduğu da öne sürüldü.

Kanal yöneticileri ve satın aldığı öne sürülen isimler suskunluklarını koruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahaha08 Aralık 2019 12:03

    bir fox...bir halk tv.. bir cumhuriyet gazetesi.. ya hala anlamadılar. bunlar satılsada milletin yüzde 75 i bu tip gerçek haber arıyor.. yenibr tane açılır anında... bunları alsanızda millet diğer tofokopi yayınlardan bıktı. İNANMIYOR... İNANMIYOR...  o bakımdan gerçek haber ve habercilik yapanı millet sosyal medyadan anında bulur... hem düne kadar filtre takılmayan fabrikaları nasıl yola getirdi sosyal medya tepkileri... artık saçma sapan tv ler ve haber diye yapılan gazeteler batmaya başlaaycak. yandaş reklam verenlerde bedava para akıtmaz izlenmeyen ve satın alınmyayan tv ve gazetelere. ölçümlere bakıncan fotokopi ve kopya haberciler ekonomik sorunlar yaşıyor 1 aydır ciddi gelir kayıpları var. milletin gerçek gündem ve haberlerini yapmak zorundalar. reklam verenler reyting ve izlenmeyen kanallara para vermek istemiyor... ))) HALKIN KENDİ KENDİNİ YÖNETMESİ CUMHURİYETTİR... İZLENMEYEN TİRAJ OLMAYAN HER HABERCİDE BATMAYA O BAKIMDAN MAHKUMDUR....  

  • Metin07 Aralık 2019 22:28

    Yaa bide şu fox tv yi de insan evladı alsa.kanal resmen şizofreni üretim hattı.

  • Kadir08 Aralık 2019 09:50

    A haberde satılsın bıktık yandaş haberlerinden

  • AHMET ÖZBİR07 Aralık 2019 22:46

    HELÂLİN var Metin bey. Washington Sıkma Portakal atmasyon haberleri sayesinde kendisini seyrettiriyor. Umarım Amerika'nın Fox'lanması da yakındır.

  • Siz kaç kişiydiniz yıl 200707 Aralık 2019 22:11

    Toplanır bütün vatan hainleri sabah akşam içip çalarlar. Yeni flaşh TV olur bâşına Tuncay geçsin ağlak sesiyle sonradan olma İmamoğlu da her gün TV ye canlı bağlanıp istanbul trafik durumunu anlatsın.masa altına konuklara şampanya koysunlar arada içerler.

  • Gerçek07 Aralık 2019 20:49

    Halk tv nin içindekiler zaten kendilerini satmıştı, demekki k posasınıda sattılar

  • Satılmış halk tv07 Aralık 2019 19:59

    Halk tv zaten yıllardır satılık...

  • Vatan Evladı07 Aralık 2019 20:28

    Evde acaip kahkaha patlattım yorumuna kardeş... Eline yüreğine sağlık.

  • South Carolina 07 Aralık 2019 19:16

    Akit TV ne ise halk TV de odur. Birisi solun öteki sağın paçavrası!

  • ...08 Aralık 2019 07:07

    orta yollu bir kanal söyle de onu izleyelim

  • AHMET ÖZBİR07 Aralık 2019 18:46

    HALK'sız Tv, satılsa ne olur satılmasa nem olur. Kendileri çalıp kendilerinin oynadığı, seçilmiş vatan evlatlarını hazmedemeyen, kaosçucocuklarını ise acaip koruyup kollayan ÇAĞIN GERİSİNDE kalmış zavallı tv!..