E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüvercin katilinin çocuk istismarından suç kaydı ortaya çıktı---

Güvercin katilinin çocuk istismarından suç kaydı ortaya çıktı

Güvercin katilinin çocuk istismarından suç kaydı ortaya çıktı
28 Nisan 2020 - 20:43 borsagundem.com

İstanbul, Eminönü'nde kullandığı otomobille Yenicami önündeki güvercinlerin arasına dalarak adeta katliam yapan şüpheli, polis ekiplerince tespit edilerek yakalandı

Olay Eminönü Yeni Camii Caddesi, Yeni Camii önünde bu sabah meydana geldi. Hızla seyreden bir araç, Eminönü esnafı ve vatandaşların beslediği güvercinlerin arasına daldı.

Onlarca güvercini ezerek öldüren sürücü kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. İstanbul Emniyetine bağlı Müdürlüğü Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera kayıtlarından o aracın plakasını belirledi.

ARAÇ KİRALIK ÇIKTI

Araştırmalarda aracın kiralık olduğu tespit edildi. Güvercinleri ezerek öldüren aracı kiralayan kişinin ise Üsame E. (26) olduğu anlaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Şüphelinin adresini belirleyen ekipler, Useme E.’yi  Esenler Havaalanı Mahallesi’ndeki ikametinde gözaltına aldı.

ÇOCUK İSTİSMARI SUÇUNDAN KAYDI VAR

Sözcü'de yer alan habere göre, Usame E.’nin biri “Mala Zarar Verme” diğeri “Çocuğun Cinsel İstismarı” olmak üzere 2 suç kaydı olduğu belirtildi. Emniyete götürülen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İstanbul'da bir sürücü onlarca güvercini ezerek öldürdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Saban28 Nisan 2020 23:56

    Usame yi memleketine sinir disi edim

  • mustafa temiz28 Nisan 2020 23:30

    aman allah in aklim almiyor adamin iki defa cocuk istismari var ve 26 yasinda omur boyu veya en 6o yasina kadar iceride tutulmali idi allah sonumuzu hayir etsin nereye dogru gidiyoruz suc islemek odullendiriliyor masallah

  • Hakan28 Nisan 2020 23:08

    Çocuk istismarına sabıkalı ama dışarıda geziyor Ne güzel İstanbul!!

  • İst.28 Nisan 2020 22:12

    Bu cani belli ki suça meyilli biri ve yazık ki sokaklarda başıboş dolaşıyor diğer taraftan yabancı olduğu anlaşılıyor, gerekli ceza verilerek geldiği yere bir daha buraya ayak basmamak üzere şutlanmalı...

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Nisan 2020 21:53

    ülkede ALLAH aşkına adaletmi var.adamı hemen bırakırlar.bence bu adama en az beş yıl hapis cezası ve maddi olarak hayvanlar yarına verilmek üzere araçına el konulup satılması  hayvanların ihtiyaçlarına harçanmalı ve bir daha bu adama ehliyet verilmesi gerekmektedir.

  • Türk.29 Nisan 2020 04:18

    O zaman İslâm şeriatına geçelim varmisin.