E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 14/05/2020---

Günün önemli şirket haberleri 14/05/2020

Günün önemli şirket haberleri 14/05/2020
14 Mayıs 2020 - 09:15 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

EKIZ Ekiz KimyaTedbir Yönetim Sistemi kapsamında EKIZ hisselerinde 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağına ilave olarak brüt takas ve emir toplama aşamalarında denge bilgisi yayınının kısıtlanması şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacak. Tedbir kapsamında ilgili sırada açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacak.

EKIZ payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih ise 13 Ağustos 2020 olacak.

Kütahya Porselen Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

KUTPO Kütahya Porselen, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında KUTPO hisselerinde 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacak.

 KUTPO payında tedbirin uygulanacağı son tarih ise 12 Haziran 2020 olacak.

Katarlılar Egeli & Co'dan vazgeçti haberi - BorsaGündem.com

EGCEY Egeli & Co Enerji Yatırım, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında EGCEY hisselerinde 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağına ilave olarak brüt takas" ve emir toplama aşamalarında denge bilgisi yayınının kısıtlanması şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacak.

Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacak.

Hissede tedbirlerin uygulanacağı son tarih ise 13 Ağustos 2020 olacak.

EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında EGCYH)hisselerinde 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağına ilave olarak brüt takas" ve emir toplama aşamalarında denge bilgisi yayınının kısıtlanması şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacak.

Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacak. 

Hissede tedbirlerin uygulanacağı son tarih ise 13 Ağustos 2020 olacak.

EGCYO Egeli & Co Tarım Girişim, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında EGCYO hisselerinde 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağına ilave olarak brüt takas" ve emir toplama aşamalarında denge bilgisi yayınının kısıtlanması şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacak.

Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacak.  

Hissede tedbirlerin uygulanacağı son tarih ise 13 Ağustos 2020 olacak.

Kurumsal İletişim Hattımız Açıldı-Haberler-Ulusoy Un A.Ş.

ULUUN Ulusoy Un paylarında 14 Mayıs 2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 28 Mayıs 2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak. 

Yeni Türk Telekom Logosu ve Düşündürdükleri - Hasan Yalçın

TTKOM Türk Telekom, 1Ç20’de 6.303 mn TL satış geliri 2.98 mlr TL FAVÖK ve 661 mn TL net kar  açıklamıştır. Şirket 2020 yılı beklentilerini revize etmiştir. Buna göre; konsolide gelirlerinin 2019 yılına göre yaklaşık %13 seviyesinde artmasını (önceki beklenti: yaklaşık +%14), konsolide FAVÖK tutarının 12,4 milyar TL – 12,6 milyar TL seviyesinde gerçekleşmesini (önceki beklenti: yaklaşık 12,4 milyar TL) ve yatırım harcamalarının ise yaklaşık 6,4 milyar TL seviyesinde (önceki: 5,8 milyar TL) gerçekleşmesini öngörmektedir.

Enka İnşaat Irak'ta doğalgaz santralleri yapacak | Fortune Turkey

ENKAI Enka İnşaat ile Chubb isimli sigorta firması arasında devam eden hukuki ihtilaflar ile ilgili olarak açıklama yapılmıştır. Chubb mevcut uluslararası tahkim anlaşmasının hilafına, Moskova'da şirket aleyhine, 450 milyon dolar tutarında tazminat davası açmıştır. Moskova mahkemesi, Chubb'ın, Berezovskaya kömür santralinde 2016 senesinde çıkan yangında şirketin dahli olduğuna ilişkin tüm iddia ve tazminat taleplerini esastan reddetmiştir. 29/4/2020 tarihinde, İngiliz temyiz mahkemesi Chubb'ın, şirkete karşı Moskova mahkemesinde kaybettiği kararı temyiz etmesini tedbiren yasaklamıştır. Şirket Chubb'ın tahkim maddesini ihlal etmesinden doğan zararlarının karşılanması amacı ile Chubb'a karşı uluslararası tahkime başvurmuş olup, hukuki süreci yakından takip etmektedir.

Vakıfbank "Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredi" ürününü ...

VAKBN VakıfBank mülkiyetinde bulunan, Ankara/ Çankaya’da geliştirilmekte olan, 207.853 m² kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari alanlar, otel ve eğlence merkezinden oluşan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin 252.5000.000 bedelle 6 aylık 4 eşit taksitle satılması konusunda Vakıf Gayrimenkul ile sözleşme imzalanmıştır.

TAV Çalışanları Çocukları Bilimle Büyütüyor | Bilim Seferberliği ...

TAVHL Tav Havalimanları kendi payları ile ilgili olarak ağırlıklı ortalama 17,2858 TL fiyattan 60 bin adet alım işlemi gerçekleştirmiştir.

BAYİLİKLERİMİZ

EGSER Ege Seramik Yönetim Kurulu 1 TL nominal değerli pay için nakit brüt 0,0444 TL (temettü verimi: %1,1) kar payı ödenmesine karar vermiştir. Hak kullanım tarihi: 22.06.2020.

Koç Holding firmaları nelerdir?

KCHOL Koç Holding ve Mitsui'nin yeni teknolojilere yatırım yapan şirketi Inventram, görüntü tanıma ve veri analitiği teknolojileri üzerinde çalışan Vispera ve yapışkan teknolojisi üzerinde çalışan nanoGriptech şirketlerine yatırım yaptı. Açıklamaya göre, Inventram'ın yatırımı Vispera'nın küresel satış ağı kurmasına destek olacak; nanoGriptech'in ise üretimini artıracak ve satılabilir ürün portföyünü genişletecek.

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek | Şirket haberleri

GLYHO Global Yatırım Holding'in %95,496 oranında bağlı ortaklığı olan Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzına yönelik olarak; Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nun ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün vermiş olduğu onayları müteakip Şirket Ana Sözleşmesi'nin 14.04.2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Kararı ile tadil edildiği, Ana Sözleşme değişikliğinin 13.05.2020 (dün) tarihinde tescil edildiği Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Şirkete bildirilmiştir.

Logolar ve Diğer Görseller | QNB Finansbank

QNBFB Qnb Finansbank, 9 uluslararası bankadan, 367 gün vadeli 45 milyon ABD doları ve 193 milyon avro olmak üzere toplam 255 milyon ABD doları tutarında fonlama temin etmek üzere anlaşma imzaladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tav zede 16 Mayıs 2020 04:38

    Sayın tav yetkilileri K.y. Ucuza kağıt toplıyacağınıza hisse alım işlemlerini adam akıllı yapında kağıdı süründürmeyin bu kadar bu sektörde son zamanlarda en iyi yatırım sizden geliyor ama kağıt ayağa düştü

  • ZEYREK ZEMHERİ14 Mayıs 2020 16:17

    Sanki her gün duble duble yükselen hisse senetlerinde kara paralar girmiş olabilir.