E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGüne başlarken dolarda son durum---

Güne başlarken dolarda son durum

Güne başlarken dolarda son durum
23 Haziran 2020 - 08:12 borsagundem.com

Dolar güne 6,84 TL seviyesinden başladı, Hazine ihaleleri izlenecek

Hazine ihalelerinin takip edileceği yeni güne TL karşısında dolar 6,84 seviyesinden başlarken, euro 7,71 seviyesinden açıldı.

Hazine, 3 yıl (938 Gün) vadeli sabit kuponlu ve 5 Yıl (1.820 gün) vadeli TÜFE'ye endeksli tahvil ihracı gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 24 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 4 bin 974 olduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz Nisan ayında getirdiği göçmen vizesi yasağını yeni bir başkanlık kararnamesiyle genişletiyor.

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret anlaşması "bitti" diye konuşan Beyaz Saray ticaret danışmanı Peter Navarro'yu yalanladı. 

Trump uzaktan oylamaya karşı çıktı: Çağımızın skandalı olacak

Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, Fed'in reel ekonominin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi için oluşturduğu Main Street Lending Facility programının uygulamaya girmesi nedeniyle yaptığı konuşmada, yılın ikinci yarısının "zor" olacağını ve programın buna karşı bir "sigorta" sağlayacağını savundu. 

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi ve baş ekonomisti Philip Lane, gelen verilerin Pandemi Acil Varlık Alım Programı (PEPP) ve likidite adımlarının genel parasal duruş ile bilikte piyasanın istikrarına katkı yaptıklarına işaret ettiğini söyledi.

Japonya'da iktidarın büyük ortağı LDP'nin vergi komitesi başkanı olan Akira Amari, Japonya'nın ekonomisini büyütmek için bir teşvik paketini sonbaharda hazırlamasını beklediğini söyledi. 

DSÖ: Birlik olmazsak salgını yenemeyiz

Çin'de 22, Güney Kore'de 46 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Almanya'da 503 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Japonya ile Britanya arasında sürdürülen görüşmelerde Japonya, yeni bir ticaret anlaşması yapılması için Britanya'ya sadece 6 hafta verdi. 

TCMB, finansal hizmetler güven endeksini açıklayacak (14.30).

ABD'de öncü PMI (16.45), yeni konut satışları, Richmond Fed (17.00) ve API petrol stokları (23.30) verileri takip edilecek.

Global piyasalarda PMI verileri izlenecek.

Asya endeksleri anlaşmaya yönelik endişeler sonrası yükseldi

New York borsası yükselişle kapandı

Avrupa borsaları ikinci dalga endişesiyle düşüşle kapandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)