E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül: Cumhurbaşkanı idam konusunda ne yapacağını söylemiştir---

Gül: Cumhurbaşkanı idam konusunda ne yapacağını söylemiştir

Gül: Cumhurbaşkanı idam konusunda ne yapacağını söylemiştir
29 Ağustos 2019 - 11:00 borsagundem.com

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, idam cezasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanı'nın bu konuda tutumu açıktır. Eğer parlamento bu değişikliği yaparsa Cumhurbaşkanı ne yapacağını söylemiştir" dedi.

Adalet Bakanı Gül, idam tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Gül, "Bu konu tabii parlamentonun karardır, anayasa değişikliği gereken bir konudur. Parlamento bu konuda bir düzenleme yaparsa Sayın Cumhurbaşkanı da o tutumunu bir kez daha söylemiştir. Umarız bu tür cezalara karşı hak edilen cezalar gecikmeksizin verilir ve bu tür acı hadiseleri de umarız yaşamayız. Bu konuda toplum olarak el birliği ile ne gerekiyorsa kanun, uygulama, idari tedbirler hepimize düşen sorumluluk elbette hepimizin görevidir." 

Gül, kadına yönelik şiddetle ilgili "Meclis açıldığında bu şiddeti önleyici ne gibi ilave tedbirler gerekiyorsa hepimiz üzerimize düşeni elbette yaparız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Evren30 Ağustos 2019 23:36

    Siz idam falan getiremezsiniz parlamento onun elinde değilmi ancak kandırmayı bilirsiniz

  • Bika29 Ağustos 2019 15:00

    Gündemi değiştirmek için söylenen sözler, 18 yıldır yapabilirdi.

  • İpe un sermeyin 29 Ağustos 2019 14:52

    Her şeye karar veren hükümet idam için meclisi işaret ediyor. Madem öyle Küçük ortağınızla meclise kanun değişikliği teklifi verin. Ne kadar ciddi olduğunuzu görelim.

  • Meclis yaparsa29 Ağustos 2019 13:14

    Ben onaylarım diyor Reis! Meclis zaten kendiliğinden yasa yapıyor mesai başlayınca hadi bugünde bi kanun yapalım diyor yapıveriyorlar. İnsanların aklıyla alay etmeyin!

  • ERSAN29 Ağustos 2019 12:25

    İDAM.KALDIRILMASI İÇİN MECLIŞTEN .OYLAMA YAPIL DI .ABDYE GIRMEK İÇİN SÖZ VERILDI BU HÜKÜMET TARAFINDAN .ARTI MİLYON EURO PARA ÖDENDI .SİMDI DIYORSUNUZKI KALDIRALIM .SİZ KENDI SÖYLEDIGINIZE İNANIYORMUSUNUZ

  • ...referandum sor 29 Ağustos 2019 12:25

    vatana ihanet, devletin ve milletin malını çalan ve ihalelerde devlet ve millet menfaatini kullananalar, sebepsiz zenginleşerek, kamu malını bilerek zarar uğratanları da kapsayan ve sapkınlık, cinayet ve tecavüz gibi mevzuları da içine alan idamı REİSİN kem küm yapmadan çıkartacağı bir Türkiye diliyorum....HİÇ OLMADI , REFERANDUMA SORALIM İLGİLİ MADDELERİ TEK TEK HALK ONAYLASIN İDAM ÇIKSIN.

  • AHMET ÖZBİR29 Ağustos 2019 12:09

    İDAMDAN yarası olan gocunur, cana kastedenin CANINA OT TIKAMAK, işini bitirmek DEVLETİN ASLİ GÖREVİDİR!.. Beni en çok etkileyen ABD'dir, demokrat devlet, aynı zamanda idamı tıkır tıkır uygulayan devlet. Sıkıyorsa birileri çıkıp ABD'yi tenkit etsin! Haydi yiğitler vazife başına, gereğini yapın artık!..

  • ...29 Ağustos 2019 12:01

    : ))) Demekki yeni sistem kurup, cumhurun başcumhuru yasasını çıkartıp krallık sistemini getirip seçmek gerek... istediği herşeyiş yapan güç bir yasaı çıkartamıyor :D yada çıkartmak istemiyor, :D malum ne istedide çıkmadı? suriye koskoca ordu götüren büç, idam yasasını çıkartamıyor... yaa iş yapacak adam zaten yapar. demek çıkartak istemiyor.

  • Kayra29 Ağustos 2019 11:49

    Kanun geri yürümez, çıktıktan sonra işlenen suçlara uygulanabilir. %100 ispatlanamayan şiddet içermeyen suçlara uygulanması da muhalefeti susturma amacı taşır. Son olarak da idam gelirse AB üyeliği de düşer.

  • yiğit29 Ağustos 2019 11:06

    idam şahsi menfaatler diktatör tarafından uygulanırsa felaketir haksızlıktır korku salma yok etmektir toplum vijdanı içinse vatan hainleri terörüstler içinse defalarca suç işlemiş ve devamlılık varsa uygundur şahsi hırslar felaket getirir