E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Gezi olmadı şimdi de 17 Aralık---

​Gezi olmadı şimdi de 17 Aralık

​Gezi olmadı şimdi de 17 Aralık
10 Ocak 2014 - 22:44 borsagundem.com

Binali Yıldırım,"Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar."

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bazılarının 'bu Türkiye artık çok oldu, bir karıştırmak lazım' dediğini" belirterek, "Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar. Onu başaramadılar, yargıyı kullanarak projeleri durdurmaya çalışıyorlar. Asla durduramayacaksınız bu kervanı" dedi.

Yıldırım, AK Parti Bayındır İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bayındır'ın 2009'da AK Parti belediyeciliğiyle buluştuğunu belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in 2010 yılında ilçeye bir otobüs garajı yaptırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesine müracaat ettiğini, ancak "olur" ya da "olmaz" şeklinde bir cevap alamadığını ifade eden Yıldırım, "Ondan sonra da diyorlar ki 'bu hükümet bizim hizmetlerimizi engelliyor'. Koca bir yalan. Üçyol-Üçkuyular metrosunu hükümet mi engelledi. 2005'ten beri yapılacak. İş yapmak her kişinin değil, er kişinin harcıdır" diye konuştu.

AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri dirençlerle karşılaştığını kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"27 Nisan muhtırasını, 367 vakasını hatırlayın, referanduma giden cumhurbaşkanı seçim krizini, AK Parti kapatma davasını hatırlayın. Hiç biri tutmadı, tutmaz. Çünkü karşılarında millet var. 2013'te dünyada yaprak kıpırdamıyor,  Türkiye dünyanın en büyük projelerini gerçekleştiriyor. Bazıları da diyor ki 'bu Türkiye artık çok oldu, bir karıştırmak lazım' ve mayıs sonunda o bilinen simalar meydana çıkıyor. Gezi'de başarı elde edemediler. Şimdi 17 Aralık'ta başka bir yolla elde etmeye çalışıyorlar. Onu başaramadılar, yargıyı kullanarak projeleri durdurmaya çalışıyorlar. Asla durduramayacaksınız bu kervanı."

Yıldırım, Belediye ve Kaymakamlığı da ziyaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.GUR11 Ocak 2014 14:03

    SAYIN YILDIRIM ŞUNU BUNU BIRAKIN KENDİNİZE SUÇLU ARAMAYIN İÇİNİZDEN BU İŞLERE BULAŞMIŞ OLANLARI BİR AN ÖNCE TASFİYE EDİN BU İŞLER KAMU GÖREVLİLERİNİ GÖREVDEN ALMAKLA YOLSUZLUKLAR AÇILMIŞ OLAN SORUŞTURMALAR DURDURULAMAZ YERİNE GELENLER İŞİ DEVAM ETTİRİR SİZLER İÇİNİZDEKİLERİ TASFİYE ETMEZSENİZ HALK SİZİ AKP OLARAK KOMPLE TASFİYE EDER BİLGİNİZ OLSUN.

  • mihraki de la dış10 Ocak 2014 23:31

    dün abd den bir arkadaşımı aradım ne var ne yok dedim ne olsun sizin 3. köprü hızlı tren ve marmarayı nasıl durdururuz onun üzerinde çalışıyoruz dedi, bende ulan bunlardan çin hergün yapıyor onları neden durdurmuyorsunuz zaten kredileri de sizin bankalar veriyor dedim dedi ki size gıcığız çuf çuf trene hatta kağnıya binmenizi istiyoruz dedi ben de vay dış mihrak vay diyerek ağzıma geleni söyledim

  • vatandaş10 Ocak 2014 23:27

    heee sende öyle diyorsun yok canım inanmadık biz.bal gibi de yemişsiniz

  • adam gibi açıklama yapın o zaman10 Ocak 2014 22:48

    reza zarrab suçlu mu değilmi? OLAY NEDİR? BAKAN ÇOCUKLARI ALMAMIŞMI PARA? SAAT NERDE? ???????????????????????