E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın yeni transferi sarı-kırmızılı formayı giydi---

Galatasaray'ın yeni transferi sarı-kırmızılı formayı giydi

Galatasaray'ın yeni transferi sarı-kırmızılı formayı giydi
15 Şubat 2024 - 01:50 borsagundem.com

Galatasaray'ın yeni savunma oyuncusu Serge Aurier, transfer sonrası açıklamalarda bulundu. Aurier, ''Benim için çok büyük bir gurur burada oynamak. Forma giymek için sabırsızlanıyorum'' ifadelerini kullandı

Fildişi Sahilili futbolcu Serge Aurier, Galatasaray'a transferinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Aurier, Galatasaray taraftarıyla bir araya gelmek için sabırsızlandığını söyledi.

Galatasaray'ın yeni katılan oyuncusu Serge Aurier, sarı-kırmızılı ekibin taraftarlarıyla buluşmayı dört gözle beklediğini dile getirdi.

Kulübün yayın organına açıklamalarda bulunan Aurier, "Benim için burada oynamak büyük bir gurur. Afrika Uluslar Kupası devam ederken taraftarlardan sosyal medyada çok mesaj aldım. Galatasaray taraftarıyla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Çok köklü bir kulübe geldim, çok büyük bir taraftarı var. Daha önce burada oynamış olan Fildişili arkadaşlarım var ve onlarla sohbet ettim. Benim için çok büyük bir gurur burada oynamak." şeklinde konuştu.

Aurier, Fildişi Sahili milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nı kazanmanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirtti, "Bu turnuvayı ve kupayı kazanmış olmaktan dolayı ve bir kaptan olarak seyircimiz önünde bu anı yaşamaktan çok mutluyum. Böyle tarihi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, Aurier'in sarı-kırmızılı formayla resmi sözleşmeye imza atarken çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Büyük piyango: Galatasaray'da Tete gidiyor!

 

Galatasaray'dan fire yok, maç fazlası ile lider!

 

Galatasaray'ın rakibi RAMS Başakşehir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)