E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ı FİFA'ya şikayet etti---

Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etti

Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etti
23 Ekim 2022 - 09:47 borsagundem.com

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılan Ryan Babel, eski takımını FIFA'ya şikayet etti.

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılan Ryan Babel'den flaş bir hamle geldi. Hollandalı yıldız, sarı kırmızılı formayla sayısız başarılara imza atmıştı. Öyle ki performansıyla Hollanda Milli Takımı'na da çağırılıyordu. Bununla beraber Galatasaray'dan ayrılan yıldız isim, Eyüpspor'a imza atmıştı.

Bu sezon Eyüpspor'da istediği forma şansını bulamayan Babel, sarı kırmızılıları şikayet etti. Ryan Babel, Galatasaray'dan alacağı paraları istedi. Öte yandan yıldız futbolcu, ücreti konusunda indirime gitmedi. Babel, sarı kırmızılıları futbolun en yüksek mercii olan FIFA'ya şikayet etti. Hollandalı futbolcunun alacağının 1.3 milyon Euro olduğu kaydedildi. Ayrıca Babel'in, ücretini faiziyle birlikte istediği aktarıldı.

Ryan Babel Galatasaray formasıyla 100 maça çıkmıştı. Hollandalı futbolcu, rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Babel, Galatasaray'da toplam 8 kez de asist yaptı. Galatasaray'ın Babel ile yola devam etmemesinin sebebinin performans düşüşü olduğu ifade ediliyordu. Babel'in Eyüpspor ile olan sözleşmesi Haziran 2023'e kadar devam ediyor. (Fotomaç)

Galatasaray, PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray Kastamonuspor'u 7-0 mağlup etti

Galatasaray iki ismi TFF'ye şikayet etti

Ryan Babel, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevdet menteş23 Ekim 2022 13:02

    Türk takımları bu konuda çok sancılı bu şekilde imza attıranlar kulübün tapularınıda veriyorlar bu ücretleri imza attıranlar ÖDESİN