E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray iki ismi TFF'ye şikayet etti---

Galatasaray iki ismi TFF'ye şikayet etti

Galatasaray iki ismi TFF'ye şikayet etti
19 Ekim 2022 - 14:10 borsagundem.com

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, son haftalarda yapılan hakem hataları nedeniyle Riva'ya giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. 

Riva'da yapılan toplantıda, Özbek hakem hatalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Galatasaray'ın bu sezon oynadığı 9 maçta yapılan hatalar anlatıldı.

Galatasaray yönetimini rahatsız eden bir konu daha var. Sarı kırmızılıların oynadığı 9 maçın 6'sında Serkan Tokat VAR'da görev aldı. Tokat geride kalan haftalarda Fenerbahçe'nin maçına hiç verilmedi. 

Haber Türk'ten Ayhan Şensoy'un haberine göre, Galatasaray yönetimi bu atamalardan dolayı Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz'ı suçladı. Dursun Özbek ve Erden Timur, Ilgaz'dan rahatsız olduklarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye iletti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de VAR kadrosunun yetersiz olduğunu kabul ederken, bu konuda kalıcı çözümler için çalışma yaptıklarını belirtti.

Galatasaray yönetiminden anlayış beklediklerini vurgulayan Büyükekşi, her takıma eşit mesafede olduklarını vurguladı.

Galatasaray'a Alman hoca!

 

Galatasaray'a sürpriz teklif: Ayrılığa sıcak bakıyor!

 

Galatasaray futbolcularına bir zam daha!

 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bilanço açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)