E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 'maaş' krizi---

Galatasaray'da 'maaş' krizi

Galatasaray'da 'maaş' krizi
27 Mayıs 2021 - 09:56 borsagundem.com

Sarı-Kırmızılı takımdaki bazı yabancı futbolcular, borçsuzuk kağıdını imzalamıyor. Yabancıların imza vermemesinin nedeni ise yönetimdeki belirsizlik.

Süper Lig'de şampiyonluğu iki golle Beşiktaş'a kaptıran ve ikinci sırada sezonu tamamlayan Galatasaray'da problemler bitmek bilmiyor. Bir taraftan Teknik Direktör Fatih Terim'in durumu diğer yandan transfer ve sözleşmesi biten futbolcuların pozisyonu derken şimdi de 'borçsuzluk kâğıdı' sıkıntı baş gösterdi. Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacak olan SarıKırmızılılar'ın UEFA'ya 'borcu yoktur' kâğıdı göndermesi gerekiyor ama takımdaki yabancı oyuncuların çoğu imza vermeye yanaşmıyor.

YERLİ OYUNCULARDAN 'BORCU YOKTUR' İMZASI ALINDI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında oyunculara sadece nisan ayı maaşını ödeyemediklerini ve kısa süre içinde bu ödemeyi yapacaklarını söylemişti. Ancak Cengiz yönetimi gerekli olan 14 milyon euroyu bulamadı. Kulüpteki yerli oyunculardan 'borcu yoktur' imzası alındı. Yabancı oyuncularla da A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, görüşmelerini sürdürüyor. Fakat bir türlü istenilen imza alınamadı. Yabancı oyunculardan sadece Kaptan Fernando Muslera, Ryan Donk, Mustafa Muhammed ve stoper Marcao 'borçsuzluk kâğıdını' imzaladı. Diğer yabancı futbolcular ise bu konuda sıkıntı çıkarıyor.

FUTBOLCULAR ÇOK HUZURSUZ

Takımdaki bu dört ismin dışındaki yabancı futbolcuların imza vermemesinin asıl nedeni de yönetimdeki belirsizlik. Seçimin yapılamaması nedeniyle yeni yönetimin belirlenememesi ve yeni sezon öncesinde teknik direktörün bile henüz belli olmaması futbolcuları huzursuz ederken, kulüpte yaşananların oyuncular üzerinde güvensizlik ortamı yarattığı belirtildi. Sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan yabancı oyuncularla iletişime geçilmekte zorlandığı da gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'da seçim tarihi açıklandı

 

N'Koudou'dan Galatasaray'a gönderme!

 

Başkan Cengiz'den Terim'e çok sert sözler!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)