E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi---

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi
29 Şubat 2024 - 22:47 borsagundem.com

Süper Lig devi Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Karagümrük'e 2-0 mağlup olan Galatasaray, kupaya veda etti

Galatasaray (#GSRAY), Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak kupaya bu turda veda etti.

MARCAO ÖNE GEÇİRDİ

Mücadelenin 6. dakikasında konuk ekip Fatih Karagümrük, Marcao'nun kaydettiği golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ GOL MENDES'TEN

Mücadelenin 85. dakikasında sağ kanattan topla birlikte çıkan Emre pasını Mendes'e verdi. Mendes'in gelişine vuruşu uzak direkten ağlarla buluştu. Durum 2-0 oldu.

KARAGÜMRÜK TURLADI

Mücadelenin geri kalan anları kıran kırana geçse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fatih Karagümrük tur altayan taraf oldu.

RAKİP TRABZONSPOR

Mücadeleyi kazanan Fatih Karagümrük yarı finalde, RAMS Başakşehir'i eleyen Trabzonspor ile mücadele edecek.

Fenerbahçe, Ankaragücü'ne yenilerek kupaya veda etti

 

Beşiktaş, kupada yarı finale yükseldi

 

Trabzonspor yarı finalde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )01 Mart 2024 08:32

    GS teknık direktor Okan buyuk hata sende. muslera oyunda yok. gs takımı tamamen okan emrınde ve başarısı zoldu. neden muslere yok ? dınlenıyor :D yahu ne dınlenmesi, sen gelmişsin çeyrek fınale oynuyorsun. karşındaki takım kucumsenır mı ? muslera izleyın maçlarda yılalardı kaptan, defansıda, oyunuda, moral motivasyonu ve anlık soylem ve yonlendırmeler ile takımı sahada dizayn edıyor. muslera oyunu okuyor, okudugunu anlık sahaya emırler komutlar ile veriyor. kimse fark etmemiş olabılır. Muslera yok ve defans aynı hataları ardı ardıan yapıp aynı tıp 2 gol yedi. muslera oyuncu değişimıne kadar yonlendrme yapabilen saygın oyuncu... okan ise ilk yarı sonrası daha ciddi tkaım kurup 2 yarı sahaya çıktı . karagumrukte guzel oynadı etkın hızlı oyunu ile orta sahayı tam hakımet ile istediği oyunu kurdu. Hakem işini  yaptı yerınde dudukler hep

  • Yorum29 Şubat 2024 23:08

    Nerede o fenere laf edenler düzgün maç yönetilince böyle oluyor işte antalya bundan daha iyi Bi tarife uygulayacaktı ama hakem izin vermedi böyle güzel maç yönetilirse karagümrük ne güzel top oynadı top çevirdi gs yide evire çevire yendi