E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Denayer'i Beşiktaş'a kaptırıyor---

Galatasaray, Denayer'i Beşiktaş'a kaptırıyor

Galatasaray, Denayer'i Beşiktaş'a kaptırıyor
27 Ağustos 2022 - 10:02 borsagundem.com

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek'in ilk başkanlık döneminde yaptığı sansasyonel transferin işini bitirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in 2017-18 sezonu başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Beşiktaş'a transfer oluyor.

Akşam'ın haberine göre Beşiktaş flaş bir transfere imza atmak üzere. Dursun Özbek'in Galatasaray'daki ilk başkanlık döneminde takıma kazandırdığı yıldız futbolcu, Beşiktaş'a imza atıyor. Dursun Özbek'in en flaş transferlerinden olan başarılı futbolcu, artık Siyah-Beyazlıların başarısı için ter dökecek.

DURSUN ÖZBEK'İN FLAŞ TRANSFERİNİ BEŞİKTAŞ KAPTI

Dursun Özbek'in 2017-18 sezonu başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Beşiktaş'a transfer oluyor. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 10 milyon euro ile Lyon'a satılan Belçikalı stoper, Dursun Özbek'in o dönem en sansasyonel transferleri arasında yer alıyordu.

KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

Temmuz ayının başında Lyon'dan ayrılan 27 yaşındaki savunmacıyla pazarlıklarda son aşamaya gelen Beşiktaş, küçük pürüzlerin de giderilmesinin ardından transferi noktalamayı planlıyor. Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Denayer'in yeni sezonda Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

139 MAÇTA 10 GOLE KATKI VERDİ

Lyon'da 4 yıl geçiren Belçikalı stoper, çıktığı 139 maçta 8 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Trabzonspor'dan yeni transfer hamlesi: Gbamin Trabzon'da

Galatasaray'dan sürpriz transfer: Milan'ın yıldızı geliyor!

Fenerbahçe Tisserand'ın El Ettifaq'a transferini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hamido27 Ağustos 2022 12:54

    Bu adamı BJK ye kakalayan menajere "Nobel Kakınç Ödülü" vermek lazım her ne kadar GS ye kakalanan komisyonlar dahil 25 milyon Euroluk 35 lik sakat Falcao kadar sansasyönel bir kazık olmasa da