E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGabar'da petrol müjdesinin ayrıntıları---

Gabar'da petrol müjdesinin ayrıntıları

Gabar'da petrol müjdesinin ayrıntıları
10 Aralık 2022 - 09:39 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'in müjdesini verdiği Şırnak’tan gelen petrol keşfinin detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir televizyon programında Şırnak'taki petrol keşfine ilişkin olarak 'son dönemde karada yapılmış en büyük keşiflerden' açıklamasında bulundu. Barış Şimşek, Sabah'taki yazısında Şırnak’tan gelen petrol müjdesinin detaylarına yer verdi. 

 HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (40)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEMAL TABANCASIBÜYÜK11 Aralık 2022 21:00

    DAHA ÖNCELERİ ÜLKEMİZDEKİ TÜM DOĞALGAZ VE PETROL ARAMALARINDA BULUNMUŞLAR.BUNLARI BULMUŞLAR FAKAT DAHA SONRA BURADA BUNLAR YOKTUR DİYE HEPSİNE BETON ATIP GİTMİŞLERDİR.BU ÜLKENİN BU TÜR PROJE VE VİZYONLARININ DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN BU HÜKÜMETİN BİR DAHA SEÇİLMESİ GEREKİR YOKSA MUHALEFETTEN HİÇ BİR BEKLENTİM YOKTUR.ÇÜNKÜ NE PROJE NE DE VİZYONLARINI GÖREMEDİK.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA11 Aralık 2022 20:29

    BU HÜKÜMET SEÇİMİ KAYIP EDER İSE SAKIN MUHALEFET ABD VE AB NİN TALİMATLARI İLE BU PETROL KUYULARINI BETONLATMASINLAR.

  • Ali11 Aralık 2022 15:36

    He He aya sert iniş yaptık😀 vaadle bu halk kandırılıyor sürekli

  • Türk.11 Aralık 2022 21:24

    Sen kanma yeter. Herkes görüyor gerçekleri reis nerde millet orda.

  • xyz11 Aralık 2022 11:49

    Muhalefet gelse petrol ve doğalgaz kuyularìnı kapatacak, muhalefet gelse iha ve siha fabrikalarını satacak, muhalefet gelse ezan türkçe okunacak, muhalefet gelse pkk lı bakan olacak, muhalefet gelse altın ve gümūş madenlerini kapatacak........ bu devam eder gider hep bir korku hep bir iftira hep bir yalan ve algı ile iktidarda kalma taktiği. Kafa hep ucuz şeytanlıkta. Nasıl olsa bu yalanları yapan trol ve sözde tarikat mensupları var.

  • AHMET ÖZBİLEN11 Aralık 2022 22:14

    RESMEN SEN HAİN BİRİSİN NEDEN GÜZEL ŞEYLER SANA BATMAKTADIR.

  • baran11 Aralık 2022 12:55

    Yağma edeceği kesin!  Gabar da pkk itleri nasıl mevzilenmişti de şimdi nasıl petrol çıkarılıyor senin gibi Amerikan itleri de katalizor olacaktı!  Ahöak ibrikçibaşı hadi başka kapıya  Jeremy Rıfkın ve pkk lı akıldaneleri yönettiği açık olan  cehaletin yozluğun sapıklığın buram buram her yanınızdan pislik akan bir yerde vatandaş size tekmeyi basar.   Nasıl bu kadar ahmak olabiliyor isen her ne haltsan aynaya bir bak!  Ben niye böyleyim diye?  

  • xyz11 Aralık 2022 11:41

    Seçim yaklaştıkca artık ülkenin her yerinden bir şey fışkırır. Alıştık bunlara altın, gümüş, jelibon, kırmızı et, yumurta, bakliyat, toryum, doĝalgaz, petrol, platin, uranyum, tulum peyniri bulundu haberlerini sıklıkla duyulması kaçınılmaz. Ama nedense 20 yıldır enerji ve değerli metal ithalatımız artarak devam eder. Suudi Arabistanda bile bu kadar petrol kuyusu bulunmaz.

  • Türk.11 Aralık 2022 21:26

    Sen lokmani çiğnemek için zaman harciyorsan bu da böyle bir şey. Biraz mantıklı yazın.

  • Tiktak11 Aralık 2022 08:33

    Mazotun litresini on liradan alırız artık!

  • ALİ KODUŞ10 Aralık 2022 21:45

    MUHALEFET İKTİDARA GELİR İSE ABD VE AB DOĞALGAZ VE PETROL KUYULARINI YİNE KAPATTIRMASIN SAKIN.

  • MELAHAT İZMİRLİ10 Aralık 2022 20:37

    BU HÜKÜMET İKTİDARDAN GİDER İSE TÜM UÇAK VE SİHA ÜRETİMİ OTOMOBİL ÜRETİMİ İLE TÜM PROJELER BİR BİR ÇÖKER.SURİYE IRAK LİBYA EĞE VE AKDENİZ DE DEN ÇEKİLİRLER TERÖRİSTLER SURİYE VE IRAK TA KÜRDİSTAN KURARLAR DAHA SONRA DA ÜLKEMİZDEN TOPRAK İSTERLER ARTIK ONLARA OPERESYONLARDA ARTIK ÜLKEMİZ YAPAMAZ.SEÇİM SİZLERİN.ÇÜNKÜ MUHALEFETİN BİR TANE DAHİ PROJE VE VİZYONU YOKTUR TEK PROJELERİ YAPILAN GÜZEL ŞEYLERİN TERSİNİ YAPMAK ÜZERİNE ÇALIŞILDIĞI GÖRÜLMEKTEDİR.

  • Sai10 Aralık 2022 19:50

    Forumu ahmetler basmış :) Ahbet osbir osmen özmen burmen özbilen olum ahmet ismini değiştir büyük küçük harf değiştirde doğal gözüksün.

  • Eyt10 Aralık 2022 17:59

    Eyt linin hakkını vermeden seçimleri alamaz hükümet. Eyt gücünün farkında.

  • yorum 10 Aralık 2022 23:34

    emekli olunca maaş mı alabileceksin chp yapsın eyt yi. gör bakalım kaç emekli maaş alıyor bende merak ettim chp geçsin iktidara emekli maaşı o versin gelmeden gelir vergisi almaya kalktı gelirse daha neyini alır görelim

  • AHMET ÖZBİR10 Aralık 2022 16:02

    DAĞDAKİ enkaz kaldırılacak, GAZ, PETROL, ALTIN yatakları milletimizin emrine sunulacak. Dostlar anladınız mı büyük oyunu, PKK'nın niçin kurulduğunu ve bütün ECNEBİLER ve içimizdeki HAİNLER tarafından desteklendiğini? "TÜRK OYUN BOZAR, OYUN KURAR, TERÖRİSTİN KÖKÜNÜ KURUTUR!"

  • Mucise Reis : )10 Aralık 2022 15:53

    Yeni teknolojıler var artık. Drone tarzı cihazların uçuşu ile altın olan noktaların farklı çekimlerle tesbiti mümkün. Bu alanda Aselsan yan sanayı, yatay büyüme olarak bu tarz girişime girebilir. Maden bakanlığı, aselsan, bazı üniversiteler bu tarz projeler ile ülkemizde ve başka ülke komşularda arama tarama işlerine girebilir. Yabancıl firmalar özel arazilerde para karşılığı bu işi yapıyor. siz bedelini veriyorsunuz sistemler geliyor, aynı olurya tarlanızı drone ile ilaçlatırsınız tarlaya girmeden. o tarz sistemler ve bilgisayarlar ile topografisi ve bazı reksel değişimler yazılım programlari ile bu iş yapılabilir. Biz bu alan acil yönelebiliriz... Denizlerde çalışma oluyo şükür. denizde batan onbinlerce ton altın var. gemi yolları tarihler boyu aynı, batak gemileri, bulup deniz altı robotler ile çıkartıcaz. resmi arşivler, batan gemileri Türk korsna gemilerin batırdığı altın gemileri mücevherler kayıtlar çıkartılıp bunlara ulaşırsak cari açık sıfırlanır :D 

  • baran11 Aralık 2022 13:36

    Biz de amerle küreği ile çıkarıyoruz sandık!   aLLAH AŞKINA SEN KİMSİN ULAN MAL yolda yürümesinden haberin yok. 3 krş luk IQ su ile saçma sapan zırvalayor!  

  • Finish10 Aralık 2022 15:37

    Yıllarca Abd pkk yı buraya yerleştirip petrolün çıkmasına mani oldu kürt türk diye ayrım yaptırdı halkı kindar etmeye çalıştı Allah birilerini başa getirdi ve oyunu bozdu İnşallah bundan sonra oyunlara gelmez bu ülke. Abdülhamit zamanında petrol yataklarının nereler olduğunu Abd çok iyi biliyordu ve asırlık planları duya düştü uyan türkiye uyan koyunda olsan kuzuda olsan uyan

  • Bir dost10 Aralık 2022 14:49

    Bogazivi altindan otoyol gecisi projesi hazir sadece kredi bulunulacak ama secime bir kac ay kalmis , Ecevit diyorki " simdilik kredi almayalim is yarim olmasin , yeni gelen hukumet biz olursak biz, baskasi gelirse o alsin yapsin " basiret bu.

  • AHMET ÖZBİLEN10 Aralık 2022 14:16

    HÜKÜMETİNİMİZ İŞİ ÇOK ZOR.DIRAŞIRAN ABD VE AB ÜLKELERİ SIKIŞTIRIYOR İÇERİDEN VİZYONSUZ VE PROJESİZ BASİRETSİZ MUHALEFET SIKIŞTIRIYOR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DERİM.

  • AHMET ÖZBİR10 Aralık 2022 16:39

    ELİNE sağlık Ahmet kardeşim. 2023 seçimleri OLMAK ya da YOKOLMAK kadar önemli. FETÖ ve PKKseverlerle işbirliği yapanları her şartra ÇEVREMİZE ANLATMALIYIZ. "REİS'in yanında olmak VATANIN ve BAYRAĞIN yanında olmaktır."

  • Bay Kus10 Aralık 2022 14:01

    Daha durun neler neler buluruz. Bunlar başlangıç.

  • Bir dost10 Aralık 2022 13:42

    Dagda ki gaz!!!

  • Yorum10 Aralık 2022 12:26

    Bundan bir kaç ay evvelinden buraya yazmıştım benzin 5 lira olacak araba fiyatları düşecek dolar 5 liraya inecek diye petrolü yakında yurt içine ve daha sonra avrupaya ihraç etmeye başlayacaklar diye. Gerisini siz düşünün. Ayrıca bu daha birşey değil esas süpriz çok yakında şubat mart ayını bekleyin diyorlar

  • Kamil 10 Aralık 2022 11:17

    Sadece seçim dönemine girildiğinde petrol buluyoruz. Keşke her zaman seçim olsada hep petrol bulsak😄

  • Petrol petrol petrol11 Aralık 2022 10:26

    Her yıl seçim olsun

  • E.g.10 Aralık 2022 10:55

    PETROL GELİRLERİ NEDENİYLE ŞIRNAKLILAR ZENGİN OLACAKLAR SON MODEL SPOR OTOMOBİLLERE BİNECEKLER DUBAİDEKİ KUVEYTTEKİ GİBİ GÖKDELENLER DİKECEKLER DÜNYANIN EN ZENGİNLERİ GÖKDELEN OTELLERDE KALMAK İÇİN TURİST OLARAK GELEREK TATİL YAPACAKLAR ESNAF DA ZENGİN OLACAK ÜCRETLİLER DE ZENGİN OLACAKLAR NE GÜZEL

  • DIMBIL10 Aralık 2022 21:47

    ORADA BULUNUN LÜKS OTOMOBİL VE PARALAR BATI DA YOKTUR.BİR DÜĞÜN YAPILIYOR GELİNE TONLARCA ALTIN VE PARA TAKILIYOR BUNLARIN KAYNAĞI NEDİR KAÇAKCILIK VE EROİN OLDUĞU NA DAİR BASINDA HABERLER OKUYORUZ.SONRA TOPRAK ALTINDAKİ TÜM DEĞERLİ ŞEYLER DEVLETE AİT OLUP ÜZERİNDEKİ MÜLKİYET ŞAHIŞLARINDIR.

  • Osman yılmaz10 Aralık 2022 10:34

    Su ülkemızın heryerınde çıkıyor,bedavamı? Her tarafta petrol kaynasa yine ucuza vermezler ,çünkü üretim yok ,ülke benzınden alınan vergılerle ayakta .Sorumlusu kim, tabiki ülkeyi yönetenler.

  • AHMET ÖZBİLEN10 Aralık 2022 21:57

    SENİN EVİNİN ÖNÜNDE DE PETROL ÇIKARSALAR.EVİNİN ÖNÜNDE OTOMOTİV  UÇAK TANK HER ŞEY YAPSALAR YİNE YAPMADILAR DERSİNİZ.GÖZLER VARDIR GÖRMEZ DİLLER VARDIR SÖYLEMEZ SÖZLER VARDIR DİNLEMEZLER.

  • Yorum10 Aralık 2022 16:01

    Senin gibi üretim yok diyenler ne üreteceğini bilmeyen üretimin ü sünü dahi bilmeyenlerle dolu 20 yıl önce ne üretiyordun. Dur ben söyleyim sadece toprağa dayalı ürünler sizin üretim anlayışınız bu sen önce ideolojik fikir üretmeye bak baklayı evde de üretirsin

  • Mucise Reis : )10 Aralık 2022 10:03

    petrol 80 dolar iken 7 tl ye benzın alıyorduk...şuan 80 doların altında petrol ama benzın 20 tl lere anca geriledi... Şimdi bu durumda Türkiye de petrol bulunca benzinin kaç olması lazım ? bulduk/bulmadık o kısmını anlamıyorum bu cebimin tablosuna, TC de bakınca....

  • baran11 Aralık 2022 11:06

    Çapsız soytarı devlet  doğalgaz fiyatlarını % 80  un fiyatlarını % 50 sübvase ediyor dahası d var ama senin gibi öküze ne anlatısan anlat boş.  Doların yüksek olması devletin işini mi kolaylaştırıyor Allah ın sersemi?  Bunun sersemliği cahilliği artık deli saçması boyutunda!  Hadi bakıyiim Rıfkın ın Rokfelleri in hacıyatmazı!  Bunlar tam Amerikan finosu!  Her taraftan altın fışkırsa bu it bir bahane bulup kötüleyecek. Münafık  misyonu gereği!

  • Mucise Reis : )11 Aralık 2022 08:17

    Ahmet bilen dövizi kim yaptı bu kadar tepelere taşıdı ? :D yeni ekonomi programı dediniz, ihracat dediniz, doviz geldi tırmandı zirvelere yerleşti, Gavurun parasını baş tacı yaptınız. Şimdi doviz mi suçlu oldu :D Ekonomisttiniz hadi... :D

  • AHMET ÖZBİLEN10 Aralık 2022 21:58

    O ZAMANLAR DÖVİZ 1/3 FİYATINA OLDUĞU İÇİN İDİ.

  • Mucise Reis : )10 Aralık 2022 15:47

    Algıya bakın :D ne demiş,, devlet enerjıyı subvanzze diyormuş :D yahu dolar 7 tl iken millet düyordu  100 usd enerjı x7 = 700 tl ... doları ekonomimodeli diyip yaptılar  18 tl , oldu 100 usd lik milletn enerjı masrafı 18 x 100 usd = 1,800 tl ... ne oldu ? doları arttırdıkları için milletin dolarla aldığı enerjı zamlandı... Daha durr.... eskiden  millet  100 usd öderken birde zam yaptılar... 7  iken usd 700 ödeyen insanlar şimdi zamlar ile 1200 ödüyor... sonra utanmadan aradı farkı ben sübvamze ediyorum :D  diye övgü bekliyorlar... hahaha .. Arkadaş eşşek mi sandın milleti sen ...  :  )) Doları yap aldığın seviyeye çek geri... Devlet sübvanze etmez, asgari ücretli zam istemez, emekli zam istemez... :D haha bozdukları düzenin mimarları, suçlu arıyor içeride dışadıda  ... geç bu ayakları, kahvede anlat masallarını, Zaman gazeteli masanda, STV kanlını karşında Ahmet Emmi :D

  • Mucise Reis : )10 Aralık 2022 15:42

    Ahmet emmi ... Kendi hayallerini gerçek gibi yazma gayrenizi bu bağımsız yargı çizecek merak etme :D ... 15 temmuz oluşumu da... kozmik oda girişide... gezi dediğin mevzuda... hepsinin temeli oluşturan yaptırtan ve bu işlerden rant peşindenkoşanları çok iyi biliyoruz... :D bunların mimarları, söz vatan millet savunmacısı gibi karşımızda hala... Sen kafanı yorma... Yargının eli kolu serbes tolunca gereği olacaktır... Bu millet eçok ağır bedeller ödettirdiler, hatalarının üzerine hatalar yaparak hemde... Hala kendi hatalarının bedelini EYT lilere ödettiriyorlar şimdide... saçma sapan ekonomi modeli ile usd 20 lere gelecek, enflasyon yüzde 100 leri geçecek.. suçlusuda o yaptı, bu yapotı, şu yaptı olacak :D ee sen ne yaptın ? ... ne yaptın ? devleti korudum :D kurtardım, düşmanı kovdum, yurt yaptım : ) geç boş ayakları Ahmet, Hepimiz müslümanız ...

  • Bir dost10 Aralık 2022 13:41

    En zengin degerli petrol ciksa , adaletli dagilim olmadikca esitsizlik gelir dagilimi daha da acilir. VENEZUELLA ispatli.

  • Ahmet emmi10 Aralık 2022 10:58

    Sen ne capsiz bi mahluksun ya😀😀dolara esek ve pazarlamaci olarak gexiden bu yana dolaein 10 kat arttigi tek ulkenin tr oldugunu yaxmyu unuyacak kadar kakrakter soeunu var bu ulkedekimuhalkif capsizlarda..tr de dunyada enerjiye en yuksek devlet subvansiyonu uygulandigindan da bhsedemeyecek kadar munafijsiniz ilaveten..tr ne ceijiyirsa dolara fhuselik kaynakki aptallik ve munafikliktan kaynakli olarak cekiyor