E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Oktay'dan Kabe fotoğrafı tepkisi---

Fuat Oktay'dan Kabe fotoğrafı tepkisi

Fuat Oktay'dan Kabe fotoğrafı tepkisi
30 Ocak 2021 - 19:55 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin, "Biz hükümet olarak gereğini yapmaktayız ve eminim Türk yargısı da hak ettikleri cezayı verecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kabe kutsalımızdır, inanç ve ibadetimizin, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın sembolüdür. Bunlardan nasibini almamış hadsizlerin, alemin kalbi Kabe'ye el ve dil uzatması alçalabilecekleri seviyede sınır tanımayacaklarının göstergesidir. Biz hükümet olarak gereğini yapmaktayız ve eminim Türk yargısı da hak ettikleri cezayı verecektir. Milletimizin oynanan oyunu görerek, bu çarpık zihniyet ve destekçileriyle arasına kalın bir set çekeceğine inancım tamdır."

 

Bakan Selçuk: Baharı okullarda karşılama niyetindeyiz

 

Erdoğan ve Aliyev telefon görüşmesi gerçekleştirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim31 Ocak 2021 15:27

    Bu itlere masum öğrenci diyenin ta   ......?  Bu itler Boğaz içi ne nereden girmiş  nasıl girmiş?  Gerçekten bu okula mı aitler bilemem!  Ancak maceraperest bir kudurganlık içinde  bu milletin hiç  bir değerini tanımayan kutsalını çiğneyen  sersemlerin  akıbeti rezil ve perişan olmaktır.  Çünkü bu ilim tahsili için geldikleri üniversite bunlara 5 gömlek bol geldiği açık!   İthal ideolojiler  ile saman kafasını doldurup  Allah ın kendisine verdiği  gençlik ve sıhhat nimetini  inkar ve nankörlük eden züppe bir yerlerden destek görmese bu kadar cüretkar olamazdı! 

  • mezarci 31 Ocak 2021 10:55

    Allah,in Gazabi,Musluman/Turk dusmanlarinin uzerine olsun.Amiin