E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Fransa'da akaryakıt kuyruğu---

Fransa'da akaryakıt kuyruğu

 Fransa'da akaryakıt kuyruğu
11 Ekim 2022 - 08:01 borsagundem.com

Fransa'da bir benzin istasyonunda vatandaşlar akaryakıt almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Fransa'da benzin istasyonlarının yaklaşık yüzde 30 kadarında akaryakıt tedarik sıkıntısı yaşanması nedeniyle Goussainville'de birçok mağazanın bulunduğu bir alanda yer alan benzin istasyonunun önünde uzun kuyruklar oluştu.

Benzin istasyonu çalışanı, kentin tüm benzin istasyonlarının kapalı olduğunu, yerel saatle 15.00'te kendi benzin istasyonlarına akaryakıt teslimatı gerçekleştiğini ifade etti.

O saatten bu yana herhangi bir taşkınlığın yaşanmaması adına polislerin trafiği düzenlediğini anlatan çalışan, müşteriler arasında akaryakıt alımı sırasında tartışan ve kavga edenler de olduğunu kaydetti.
Benzinlik çalışanı, bir günde kazançlarını 3'e katladıklarını vurguladı.

Müşteriler bu istasyondan akaryakıt alabilmek için ortalama 1,5 saat bekledi.Kuyrukta bekleyenlerden Tony ve Marie, Arnouville'den akaryakıt almak için birlikte geldiklerini ve uzun süredir beklediklerini anlattı.

Marie, Fransa'da ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığının altını çizdi.

Fransa'da grev... Akaryakıt kuyrukları büyüyor

 

Fransa'da akaryakıt çalışanlarının grevi büyüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ YILDIRIM11 Ekim 2022 10:31

    Ben almanya da lokanta işletiyor idim aylık 350 euro doğal faturası öder iken şimdi 5.075 euro doğalgaz fatrurası gelmeye başladı gıda fiyatları ekmek isçilik fiyatları artınca halk artık lokantalara gelmez oldu bizlerde dükkanı kapatıp ülkemize gelip tatile çıktık ortam düzüler ise bakarız yoksa acmayı düşünmüyürom.çünkü resmen batacağız neden batacağımız bir yeri işletelim.