E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 'Ryan Kent' şoku---

Fenerbahçe'ye 'Ryan Kent' şoku

Fenerbahçe'ye 'Ryan Kent' şoku
02 Şubat 2024 - 01:27 borsagundem.com

Ryan Kent'in Lazio'ya transferi, transfer döneminin son saatlerinde iptal oldu. Kent, parasını almadan Fenerbahçe'den ayrılmayı kabul etmedi

Lazio'nun son gün yaptığı Ryan Kent transfer hamlesi, Fenerbahçe'nin oyuncuya olan borcu yüzünden suya düştü. İşte son anda iptal edilen transferin perde arkası...

Lazio'nun kanat oyuncusu Ryan Kent için son gün yaptığı transfer hamlesi, Fenerbahçe'nin oyuncuya olan borcu nedeniyle son anda suya düştü.

5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte 500 bin Euro değerinde bir kiralık anlaşması için tüm taraflar anlaşmaya varmıştı. Ancak İtalya saatiyle 19.00'da sona erecek olan transfer dönemine bir saat kala sorunlar ortaya çıktı.

Sky Sport Italia ve Sportitalia'nın haberlerine göre; transfer penceresinin bitimine 15 dakika kala, Ryan Kent parasını almadan Fenerbahçe'den ayrılmayı kabul etmedi.

Gün içerisinde kamuoyunda yer alan haberlerde, oyuncunun menajerinin sarı lacivertli kulübü ziyaret ederek hem komisyonlar hem de sarı lacivertlilerin Kent'e borçlu olduğu parayla ilgili sorunları çözmek için son bir girişimde bulunduğu belirtilmişti.

Ancak bu görüşmeden de bir sonuç çıkmayınca, Kent Lazio'ya transferin fişini çekti.

Liverpool ve Glasgow Rangers'ın eski kanat oyuncusu, Fenerbahçe'ye temmuz 2023'te serbest oyuncu olarak transfer olmuştu.

Fenerbahçe'de ayrılık! Deneyimli futbolcu kiralandı

 

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de!

 

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü duyurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)