E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü duyurdu---

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü duyurdu

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü duyurdu
27 Ocak 2024 - 00:50 borsagundem.com

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen A Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün İstanbul'a geleceğini açıkladı. Söyüncü'nün, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor

Fenerbahçe, Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen ve sarı-lacivertli formayı giymek için Avrupa kulüplerini reddeden milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

"2023-2024 sezonu ara transfer döneminde Futbol Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

ÇAĞLAR'DAN FENERBAHÇE İÇİN FEDAKARLIK

Çağlar Söyüncü sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul’a gelecek. Kontrollerin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun sezonun sonuna kadar olan ücretini Fenerbahçe karşılayacak. Çağlar’ın, Fenerbahçe’ye gelmek için fedakarlık yaptığı öğrenildi. Başarılı savunma oyuncusu Atletico Madrid’den alacaklarının bir kısmını kiralama ücretine eklettirdiği ve ısrarlı tavrıyla Roma ile anlaşan kulübüne geri adım attırdı.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona yakın!

 

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe için dünya devini reddetti!

 

Fenerbahçe'nin bonservis rekorunu kıracak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,85
En Yüksek: 89,30
En Düşük: 87,90
Değişim 1,78 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,41
İşlem Hacmi 129.685.431
Toplam Adet: 1.462.645
Ağırlıklı Ort.: 88,62
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi28 Ocak 2024 16:44

    Şu insanları rahat bıraksanız. Yok  mu başka topçu. Onlar bizim dışarıdaki temsilcilerimiz , gururlarımız ? Anlayışa bak..