E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kongre günü: Başkan Ali Koç ve yönetimi...---

Fenerbahçe'de kongre günü: Başkan Ali Koç ve yönetimi...

Fenerbahçe'de kongre günü: Başkan Ali Koç ve yönetimi...
25 Haziran 2021 - 16:37 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul'a mevcut başkan Ali Koç tek aday olarak girdi. Ali Koç ve yönetimi, 2019-2020 yılları arasındaki faaliyetlerinden dolayı oy birliği ile ibra edildi.

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ülker Stadı'nda başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler tam kadro katılırken, seçimli genel kurula mevcut başkan Ali Koç tek aday olarak girecek. Saha içinde kurulan platformda yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleri yer alırken, sarı-lacivertlilerin kongre üyeleri ise tribünlerde yerini aldı.

Kulüp tarihinde ikinci kez statta düzenlenecek genel kurulda, aidatını yatıran 29 bin 9 üye oy kullanacak. Fenerbahçe Kulübünde iki gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme işlemi 26 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

ALİ KOÇ VE YÖNETİMİ, İBRA EDİLDİ

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede ilk olarak, yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin'in yaptığı açılış konuşmasının ardından genel kurul divan başkanlığına Vefa Küçük seçildi.

Ali Koç ve yönetimi, 2019-2020 yılları arasındaki faaliyetlerinden dolayı oy birliği ile ibra edildi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler! Adaylık açıklaması...

 

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile ilgili sözlerine tepki yağdı

 

Fenerbahçe'den 'zorunlu açıklama'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAZİMENT KILTIR25 Haziran 2021 17:21

    Başkanımız ve ekibini kutlarım fakat elimizdeki yaşlı uyumsuz top çeviremeyen pres yapamayan modern futbolla alakası olmayın caner, gökhan, mesut sadık ozan ve yabancıların yarısı gönderilip daha genç ve yetenekli futbolcular alınmaz ise bu senede işimiz zor.bu sene beşiktaş veya trabzonspor şampiyon olur.