E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAnkaragücü ile Beşiktaş berabere kaldı---

Ankaragücü ile Beşiktaş berabere kaldı

Ankaragücü ile Beşiktaş berabere kaldı
23 Nisan 2024 - 23:13 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelen Ankaragücü ile Beşiktaş, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Finali belirleyecek rövanş karşılaşması 7 Mayıs'ta oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş (#BJKAS) kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu'ndaki müsabaka başladığı gibi 0-0 bitti.

SOWE, OFSAYTA TAKILDI

Ev sahibi takım MKE Ankaragücü, 15. dakikada Ali Sowe ile golü buldu. Pozisyonu VAR'da inceleyen karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, Kitsiou'nun pasında Ali Sowe'a asist yapan Christian Bassong'un ofsaytta olduğunu tespit etti ve golü iptal etti.

İLK YARIDA GOL YOK

Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon üretip daha fazla gol şansı yakalayan taraf Ankaragücü olsa da her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve devre arasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İKİNCİ YARIDA DA EŞİTLİK BOZULMADI

Ankaragücü ve Beşiktaş, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da gol fırsatlarını değerlenmedi. Zorlu karşılaşma başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

RÖVANŞ MAÇI 7 MAYIS'TA

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 7 Mayıs Salı günü saat 20.30'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş hocasını arıyor

 

Galatasaray'dan 4 gollü galibiyet

 

Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

 

Trabzonspor 3 puanı 2 golle aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 39.416.032
Toplam Adet: 1.022.200
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)