E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Sivasspor virajında! İşte muhtemel 11'ler---

Fenerbahçe, Sivasspor virajında! İşte muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Sivasspor virajında! İşte muhtemel 11'ler
22 Nisan 2024 - 09:45 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'de Sivasspor'a konuk oluyor. Peki Sivasspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos ekibine elenen sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek hem moral kazanmayı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir engeli aşmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 7 müsabakayı kazanan İsmail Kartal'ın ekibi, haftaya 85 puanla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde giriyor.

Fenerbahçe'de tek eksik

Fenerbahçe, zorlu Sivas deplasmanında tek oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertliler sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde, müsabakada takımını yalnız bırakacak. Olympiakos maçında hafif sakatlık yaşayan Rodrigo Becao'nun durumuna ise son antrenmanın ardından teknik heyet karar verecek.

Sınırda 7 isim

Fenerbahçe'de Sivasspor müsabakası öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Nikolic, Murat, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, Bartuğ, Charisis, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Ligde 36. randevu

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 35 müsabakadan 20'sini Fenerbahçe, 7'sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 75 golüne, Sivasspor 45 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı Fenerbahçe sahasında 4-1 kazanmıştı.

Sivas'taki maçlar

Fenerbahçe'nin, deplasmanda Sivasspor ile yaptığı lig maçlarında üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında Sivas'ta oynanan 17 maçın 7'sini sarı-lacivertli ekip, 4'ünü ise ev sahibi takım kazanırken, 6 müsabaka berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 31 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü.

Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı!

 

Filede şampiyon Fenerbahçe Opet

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ22 Nisan 2024 10:51

    Son maçlarını sivasspor iyi oynamakta olup, birde FB tıkılar ise iş biter fiş çekilir ali koç istafaya yavaş yavaş yaklaşır.acaba bu maçta da yabancı hakemler ilemi oynayacağız.her yabancı hakem 250 000 TL maç başı maliyeti var iken bizim hakemler ise 40 000-50 000 TL bürüt aylık alıyorlar imiş.ali koç bu işe ne diyecek.