E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de gelir sıfırlandı, ödemeler durdu---

Fenerbahçe'de gelir sıfırlandı, ödemeler durdu

Fenerbahçe'de gelir sıfırlandı, ödemeler durdu
15 Nisan 2020 - 09:09 borsagundem.com

Fenerbahçe'de maç hasılatı, resmi ürün satışları, yayın ve iddia gelirleri neredeyse sıfırlanınca, ligler yeniden başlayana kadar maaş ödemeleri durduruldu

Salgın nedeniyle tüm dünyada futbol sekteye uğrarken Fenerbahçe'nin mali sorunları da arttı. Yayıncı kuruluşun ödeme yapmaması ve nakit akışı konusunda yaşanan sıkıntının zirveye çıkması, sarı-lacivertli yönetimi kritik bir karar almaya itti. Buna göre futbolcu maaş ödemeleri için bekleme kararı alındı.

Skor'da İrfan Yirmibeş'in haberine göre, gelirlerin adeta sıfırlanması nedeniyle alınan bu karar, futbolculara ve temsilcilerine iletildi. Yönetim, tüm oyunculara lig yeniden başlayana kadar ödeme yapılmayacağı bilgisini verdi. Ligler planlandığı gibi başladığında futbolculara maaşların ödeneceği belirtildi. Maaşlarda 2 ay geriden gelen Fenerbahçe'de alınan bu yeni karara futbolcuların nasıl tepki vereceği bilinmiyor.

Sarı-lacivertli kulüpte aynı sıkıntı basketbolda da yaşanıyor ancak EuroLeague yönetimi ile oyuncular, maaş indirimi konusunda pazarlık yapıyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender16 Nisan 2020 11:44

    yerin dibine batın İNŞAALLAH,,,,hala akıllanmıyorsunuz,yine gözünüz yabancı futbolcularda,teknik direktörde.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Nisan 2020 10:10

    hisse senetleri tavan tavan olur yada bedelli artışa gidilir yanlış transfer yapılanların ve hiç bir başarısı olmayanlara milyonlarca euro ödenir.

  • mantık15 Nisan 2020 09:53

    Başkan olduğuna bin pişman olmuştur.

  • Yatırımcı15 Nisan 2020 09:41

    Spor hisseleri gelir sıfırlasada ...Borç batağında olsada hisseler uçuşta her ne hikmetse...Altın madeni buldular sanki....Dövizin yükselişide cabası....Tl kazan dövizle maaş öde

  • Eren15 Nisan 2020 09:36

    Bakşan olduğu zanan. 1000 tane iş adamı bulacaktı hem Feberbagce derneğinin payını hem dokaşmımda kendilerine ödenecek yayları ödeyecek şekilde primli sermaye artışı (20 tl civarı) yapacaktı. Ayrıca trasferlerin çoğu niteliksiz ve çok para çöpe atıldı. Trasfer yanlışları devam ediyor. Sadece genç + tekniği kapaditesi yüksek (defans dahil)+ uzun boylu fizik gücü yüksek futbolcular alınmalı. Bulunabildiği kadarıyla yoksa eskilerle devam edilmeli