E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Szalai yerine Becao'yu düşünüyor---

Fenerbahçe Szalai yerine Becao'yu düşünüyor

Fenerbahçe Szalai yerine Becao'yu düşünüyor
28 Ağustos 2022 - 16:35 borsagundem.com

Szalai'nin gitmesi durumunda yerine sağ stoper almayı planlayan Fenerbahçe, listenin başına Udinese'den Rodrigo Becao'yu yazdı.

Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin takımdan ayrılması ihtimali üzerine yerine gelecek isim belirlendi. Sarı lacivertli kulüp, Attila Szalai giderse yerine 10 milyon euro fiyat biçilen Udinese'den Rodrigo Becao'yu almayı planlıyor.

Sabah'ın haberine göre transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, stoper mevkine yapılacak takviye için Attila Szalai'nin durumunun netleşmesini bekliyor. Macar futbolcunun astronomik bir bonservis bedeliyle satılması yüksek ihtimal olarak görülüyor. En ciddi talipli ise sarı-lacivertlilerin kapısını 17 milyon Euro artı bonuslara çalan Zenit. West Ham'ın önerisi ise 16 milyon Euro civarında.

Szalai'nin yerine sağ stoper almayı planlayan Fenerbahçe, listenin başına Udinese'den Rodrigo Becao'yu yazdı. Yapılan ilk temaslarda İtalyan ekibi 10 milyon Euro bonservis bedeli artı bonus talebinde bulundu. Fenerbahçe ise bu transferi makul bir rakam karşılığında bitirmeyi planlıyor.


Rodrigo Becao

Yedek kalmasının sebebi ortaya çıktı: Szalai'ye 17+2 milyon euro!

Aston Villa'nın acil transfer planı: Szalai...

West Ham Szalai'de ısrarlı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)