E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporWest Ham Szalai'de ısrarlı---

West Ham Szalai'de ısrarlı

West Ham Szalai'de ısrarlı
13 Ağustos 2022 - 16:19 borsagundem.com

West Ham United ve Fenerbahçe arasında pazarlık sürüyor. Fransız stoperi Isso Diop’u 15 milyon pounda Fulham’a satan West Ham United, Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’yi transfer etmek için harekete geçti.


Nayef Aguerd’in sakatlığı sebebiyle stoper mevkiine transfer yapmak isteyen West Ham United’ın stoper arayışında ve transfer listesinde Macar savunma oyuncusu Atilla Szalai var.

İngiliz ekibinin başarılı oyuncu için Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı konuşuluyor. İngiliz basını, Fenerbahçe’nin Macar savunma oyuncusu Szalai için 20 milyon Euro istediğini, West Ham United’ın ise 17.5 milyon Euro’ya kadar çıktığını iddia etti.

Szalai kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor

Macar stoper de kariyerini Premier Lig’de sürdürmek istiyor. Attila Szalai’nin, EURO 2020’de ve haziranda İngiltere’ye karşı oynanan maçta iyi bir oyun ortaya koyduğu ve bu performansın transfer için referans olabileceği ileri sürüldü.

Zenit de 15 milyon Euro ortaya koydu

Rus ekibi Zenit’in de Attila Szalai için 15 milyon Euro’ya yakın bir teklif sunduğu söylendi. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe’ye, Ocak 2021’de Apollon Limassol’dan transfer olan Attila Szalai’nin sarı-lacivertli ekiple 3 yıl daha sözleşmesi var.

Premier Lig ekibinden Szalai için yeni teklif!

Fenerbahçe'de Szalai gelişmesi

Fener'de Szalai yolcu: Beklenti 15 milyon euro

Fenerbahçeli Szalai için kesenin ağzını açtılar!

Rakam 20 milyon euro: Szalai İngiltere yolcusu!

Attila Szalai için görüşmeler başladı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)