E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Hatayspor'u rahat devirdi---

Fenerbahçe Hatayspor'u rahat devirdi

Fenerbahçe Hatayspor'u rahat devirdi
02 Mart 2024 - 21:04 borsagundem.com

Fenerbahçe, rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele verdiği Süper Lig'in 28'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip 2-0’lık galibiyet ile tekrar liderlik koltuğuna oturdu

Trendyol Süper Lig'deki 28. hafta heyecanında Fenerbahçe, Mersin Stadı'nda Hatayspor'a konuk oldu.

3. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Tadic'in ara pasıyla defansın arkasına sarkan Szymanski'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Erce Kardeşler'den döndü.

13. dakikada hızla rakip sahaya ilerleyen Ferdi Kadıoğlu, ceza yayı dışından vuruşunu yaptı. Sağ köşeye uzanan kaleci Erce, topu oyun alanına çeldi.

24. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Sol kanattan ceza sahasına giren Dzeko, meşin yuvarlağı altıpastaki Osayi-Samuel'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun vuruşunda, top ağlarla buluştu.

40. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sondan Tadic'in yaptığı ortada, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-2

Fenerbahçe, ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.

47. dakikada Hatayspor etkili geldi. Kale sahasında Strandberg'in kafayla indirdiği topla buluşan Halil Dervişoğlu, yakın mesafeden vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı.

55. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Ferdi'nin pasıyla defansın arkasına sarkan Szymanski, şutunu çekti. Hataysporlu Recep Burak Yılmaz, Erce'nin yanından kaleye giden topu çizgi önünden çeldi.

Fenerbahçe müsabakayı 2-0 kazandı.

Taraftar Fenerbahçeyi yalnız bırakmadı

Zirve yarışı adına önemli karşılaşmada, sarı lacivertliler takımlarını yalnız bırakladı. Taraftarlar trübünleri ezici bir çoğunlukla doldurdu. Stad dışında ve içindeki manzaralar Kadıköy’ü aratmadı. Binlerce taraftar, 2-0’lık galibiyeti coşkuyla kutladı, futbolcuları büyük sevgi gösterileriyle uğurladı.

Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor sınavında

Fenerbahçe, Ankaragücü'ne yenilerek kupaya veda etti

Fenerbahçe yarı final için Ankaragücü deplasmanında

Fenerbahçe'den Mauro Icardi'ye verilen ceza için tepki!

Fenerbahçe'de Fred ve Osayi'den güzel haber!

Fenerbahçe açıkladı! İrfan Can Kahveci bir ay yok

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ03 Mart 2024 12:09

    Küme düşmeye aday takımları yeniyorlar ve sanki bir şey yapmış gibi çocuklar gibi sevinirler AB takımlarına gelince fos yaparlar.en dandik takımlara yenilirler.

  • E.g.03 Mart 2024 08:33

    3600 EK GÖSTERGE BİZLERE DE VERİLİRSE MAÇLARA GİDERİZ