E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yarı final için Ankaragücü deplasmanında---

Fenerbahçe yarı final için Ankaragücü deplasmanında

Fenerbahçe yarı final için Ankaragücü deplasmanında
27 Şubat 2024 - 10:13 borsagundem.com

Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü deplasmanında sahaya çıkıyor. Karşılaşmayı kazanan yarı finale çıkacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadı'nda oynanacak karşılaşma, bugün saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı, hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Maç, A Spor ekranlarından şifresiz olarak naklen yayımlanacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşma sonucunda rakibini saf dışı bırakacak ekip, adını yarı finale yazdıracak.

Kupada 5. turda Adanaspor'u 6-0 ile geçen sarı-lacivertliler, son 16 turunda ise deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligde son olarak sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçmişti.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçında 3 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile Joshua King, zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Fred'in ise riske edilmesi beklenmiyor.

Bu oyuncuların yanı sıra hafif ağrıları bulunan Bright Osayi-Samuel'in durumuna da teknik heyet maç saatinde karar verecek.

MKE Ankaragücü

Trendyol Süper Lig'de son 5 maçında galip gelemeyen MKE Ankaragücü, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı son karşılaşmasında Mondihome Kayserispor'a 3-2 yenildi.

Göreve devam etme kararı alan teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde kupada Fenerbahçe'yi eleyerek çıkış yapmak isteyen başkent temsilcisi, sırasıyla Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor ve Anagold 24Erzincanspor'u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Sarı-lacivertli takım, geçen yıl yarı final oynadığı Türkiye Kupası'nda 1971-1972 ve 1980-1981 sezonlarında şampiyonluğa ulaştı.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan iki karşılaşmayı da Fenerbahçe kazandı. Ayrıca iki takım arasındaki son 6 resmi maç ise Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlandı.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Tolga, Pedrinho, Morutan, Efkan, Cephas, Sowe

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi-Samuel, Bonucci, Djiku, Oosterwolde, Krunic, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Fenerbahçe'den Mauro Icardi'ye verilen ceza için tepki!

 

Fenerbahçe'de Fred ve Osayi'den güzel haber!

 

Fenerbahçe'den Galatasaray'a cevap

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)