E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, deplasmanda 6 golle mağlup oldu---

Fenerbahçe, deplasmanda 6 golle mağlup oldu

Fenerbahçe, deplasmanda 6 golle mağlup oldu
01 Aralık 2023 - 01:20 borsagundem.com

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe, Danimarka ekibi Nordsjaelland’a 6-1 mağlup oldu

Danimarka'da Nordsjaelland deplasmanına grup liderliği için çıkan temsilcimiz Fenerbahçe şok bir skorla 6-1 mağlup oldu ve zirve şansını kaçırdı. Sarı lacivertliler gruptan çıkmak için son maçını Kadıköy'de oynayacak.

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe, Danimarka ekibi Nordsjaelland’a 6-1 mağlup oldu.

GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI SON MAÇA KALDI

Right to Dream Park’ta oynanan maçı kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan sarı lacivertliler şok bir mağlubiyet aldı.

Maça 9 puanla lider çıkan Fenerbahçe ağır Danimarka’da ağır bir yenilgi alarak grupta zirve şansını kaybetti. Grubun diğer maçında Ludogorets, Trnava karşısında 90+5. dakikada bulduğu golle 2-1 kazandı. Konferans Ligi’nde 5. haftaya lider giren Fenerbahçe, 3. sıraya düştü.

Son maçta Kadıköy’de 14 Aralık’ta Spartak Trnava’yı konuk edecek sarı lacivertliler 3 puanı alarak adını bir üst tura grup ikincisi olarak yazdırmak istiyor.

Kanarya gruptan ikinci olarak çıkması durumunda UEFA Avrupa Ligi’nden gelecek rakibiyle 2 eleme turu oynayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde elemeler ve grup maçlarında 10 maçta boy gösteren Fenerbahçe, üst üste 9 maçı kazanırken, son çıktığı Ludogorets müsabakasından 2-0’lık yenilgiyle ayrılarak ilk mağlubiyetini yaşamıştı.

Fenerbahçe derneklerinden ortak açıklama: Son kez uyarıyoruz

 

Fenerbahçe'nin rakibinin sahasında kar temizleme çalışması

 

Fenerbahçe, Danimarka deplasmanında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran01 Aralık 2023 15:12

    Bay Ali Koç  sabah akşam hakemlere fedarasyona  ileri geri konuşursanız ki diğerleri de öyle!  Takımda disiplin diye bir şey kalmaz.  Çok başlı takımlarda disiplin sorunu  eksik olmaz.  Boşuna uğreşmış olursunuz.  Gerçekten çok yazık.  Başta bu yabancı transfer hastalığı tam bir rezalet.  Bak öyle de böyle de ortada bir başarı yok. Bari ülkenin şu dövizini heba etmeyin.  Sonra utanmadan önce devlet bankalrının kapısına  sonra da seçime yakın C.başkanlığı makamına borç yapılandırmaya gitmeyin. Gitmeye de hakkınız yok.

  • pazarci01 Aralık 2023 11:02

    hersene ayni hikaye

  • Seko01 Aralık 2023 09:24

    Bu rezillerden bu kulüplerden vergi alınmıyor.varin siz düşünün halimizi milyon dolarlar kaçırılıyor.ama gariban asgari ücretli 10bine ev geçirirsin vay ben

  • Turkogluturk01 Aralık 2023 06:04

    Alin size milyonlar doktugunuz futbol .oyuncularina milyonlar statlara milyonlar sonuc sifir.keske onca stadyum yerine ayaga yatirim yerine ulkeye dogru durust birseyler yapilsaydi.