E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe başarısının sırrı ne?---

Fenerbahçe başarısının sırrı ne?

Fenerbahçe başarısının sırrı ne?
15 Aralık 2013 - 09:47 borsagundem.com

Fenerbahçe için herkesin aklında şu soru var: “Bu başarının sırrı ne?... İşte bunun yanıtı...

Akhisar Belediye’yi 4-0 gibi farklı bir sonuçla geçen ve takipçileriyle arasında ciddi bir fark oluşturan Fenerbahçe’de herkesin aklında şu soru var: “Bu başarının sırrı ne?”

Habertürk'te yer alan habere göre, birçok kişiyi şaşırtan bu form durumu teknik heyet için ise hiç şaşırtıcı değil. Son 8 sezonun en iyi performansı sergilenirken; Ersun Yanal ve çalışma ekibi “Başarının sırrı ne?” sorusuna birçok sebep sayıyor. Ama hepsinin özetle topladıkları bir cümle var: “Çalışmak, çalışmak, çalışmak...” Teknik heyet bu üst başlığın altına ise birçok sebep sıralıyor. Örneğin bu sezon antrenmanlarda en çok önem verilen konu dayanıklılık. Bu sezon yapılan idmanlarda ağırlık, dayanıklılığı artıran çalışmalara verildi. Haliyle bunun karşılığı alındı. Fenerbahçe gollerinin çoğunu son dakikalarda attı. Rakiplerini ikinci yarılarda darmadağın etti.

‘RAHAT OYNUYORLAR’

Ersun Yanal ve kurmayları mevcut başarının gelmesinde 24 kişilik kadronun çok ama çok kaliteli olmasının önemli bir etken olduğunu düşünürken, “Türkiye’nin açık ara en iyi kadrosuyla çalışıyoruz” görüşünde birleştiler. Teknik heyet, oyuncuların kolay yolu bulduğunu düşünüyor ve “Çalıştıkça, saha içinde mücadele ettikçe kazandıklarını ve rahat oynadıklarını fark ettiler. Bu şekilde işleri kolaylaşan oyuncular, biz bir şey söylemeden çalışma performanslarını üst seviyelere çıkardı” ifadeleri kullanıyor.

GÖZLERİ YANIYOR!

Fenerbahçe’nin bu başarısında elbette Ersun Yanal ve teknik heyetin payı çok büyük. Her ne kadar ön plana çıkmasa da teknik heyet arka planda çok yoğun bir çalışma sürdürüyor. Bir sonraki maçın çalışmalarına mevcut maçın sabahından başlayan Fenerbahçe kurmaylarının zaman zaman maç izleyip analiz yapmaktan gözleri yanıyor. Bu yoğun çalışmayı gören futbolcular da durumdan etkilenip daha fazla çalışıyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)