E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'nin çılgın planı!---

F.Bahçe'nin çılgın planı!

F.Bahçe'nin çılgın planı!
04 Aralık 2013 - 08:54 borsagundem.com

F.Bahçe Yönetimi’nin kulübün alt yapısını da Ersun Yanal’ın kontrolüne vermeyi düşündüğü öğrenildi

Fenerbahçe Yönetimi kısa sürede tüm camianın takdir ve sevgisini kazanan Teknik Direktör Ersun Yanal ile uzun vadeli bir çalışma içine girmek istiyor.

Yanal’ın performansından ve oynattığı futboldan son derece memnun olan yönetimin, deneyimli hoca ile devre arası yapmayı planladığı yeni sözleşmenin süresini uzun tutma kararı aldığı öğrenildi. Yeni dönemde Ersun Yanal’ın tek sorumluluğu A takım olmayacak. Geçmişte yetiştirdiği Caner, Selçuk İnan, Arda gibi isimler de göz önünde tutularak Yanal’ın kulübün altyapısı ile ilgili de çalışmalarda bulunması planlanıyor.

Proje kapsamında altyapılardan sorumlu Şenol Çorlu ile birlikte koordineli çalışacak Ersun Yanal’ın en büyük isteğinin ise genç futbolcuların A takım çalışmalarına katılmaları ya da antrenmanları daha fazla izlemeleri olduğu belirtildi.

BARCELONA MODELİ

Pendik’te alımı için uğraş verilen arazide hayata geçirilmesi düşünülen proje üzerinde de çalışmalar sürüyor. Tüm tesisler buraya taşındıktan sonra A takım ve altyapılar aynı Barcelona’da olduğu gibi tek bir çatı altında toplanacak ve daha koordineli çalışması sağlanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kudi190504 Aralık 2013 09:06

    Yıllara yayacaklarına çalışamaları, Türkiye'de 3-5 galibiyet alan takım hemen Barcelona modeli getiriyor. 1990'larda başladı bu söylemler, aradan 20 sene geçti. barcelona kimbilir ne kadar yol aldı, biz hala model getireceğiz. Çok komik :))