E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum’da büyük hareket hazırlığı---

Ethereum’da büyük hareket hazırlığı

Ethereum’da büyük hareket hazırlığı
05 Temmuz 2021 - 09:06 borsagundem.com

Twitter’ın Ethereum hamlesi ve bazı teknik verilerin yanı sıra milyarderler ve yatırım bankalarının radarına giren kripto parada büyük hareket bekleniyor

Bitcoin, Ethereum (ETH), Ripple (XRP) gibi kripto para birimleri başta olmak üzere, ABD doları, Euro ve altın fiyatları hakkında da araştırmalar başladı. Günlük piyasa verileri haberimizde, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü itibarıyla kripto para fiyatlarına, ABD doları ve Euro gibi para birimlerine, altın fiyatları hakkında son dakika haberlerine ulaşabilirsiniz.

5 Temmuz 2021 Pazartesi sabahı 1 Bitcoin, 296.892 Türk lirasından alıcı bulurken, küresel piyasalarda 1 BTC 34.188 dolar olarak işlem görüyor. Ethereum ise hafif gerileyerek 19 bin 705 dolar seviyesinde. Son dönemde yaşanan sert fiyat dalgalanmaları nedeniyle yatırımcılar kripto para piyasaların yakından takip ediyor. Peki analistler bu hafta nasıl bir piyasa bekliyor?

Analist Lark Davis, ETH’nin yakın zamanda BTC’yi tersine çevirdiği önemli bir metriğe değinerek yeni bir tartışma başlattı. Analiste göre, “ETH , 27 Haziran Pazar günü BTC’den yaklaşık 200 bin daha fazla günlük aktif adrese sahipti. Bu, 1 Ocak 2017’den bu yana ETH’nin BTC’den daha aktif adreslere sahip olduğu üçüncü gündü.”

ETH için son zamanlardaki bir diğer kilometre taşı da Twitter NFT çekilişiydi. Bunun bir parçası olarak, sosyal medya devi, uzun vadede bir miktar değeri koruyacak 140 ücretsiz NFT verdi .

Öte yandan Bitcoin destekçisi olduğu bilinen Twitter CEO’su Jack Dorsey, altcoini bir yatırım olarak reddetmeye devam etti . Bunu göz önünde bulundurarak, “Jack bu kadar büyük bir Bitcoin maksimalist ise, neden bu NFT’leri Bitcoin’le yayınlamadı?” sorusuna yanıt bulunamıyor.

Analist Davis açıklamalarına şöyle devam etti:

“Gerçek şu ki Bitcoin, NFT’leri yayınlamak veya merkezi olmayan finans gibi şeyler yapmak söz konusu olduğunda çok daha sınırlı işlevsellik sunuyor.”

Ayrıca, ETF’lerle ilgili son gelişmeler de dikkate alınabilir. Yazma sırasında 13 Bitcoin ETF başvurusu varken , son haberlerde New York merkezli yatırım firması SkyBridge Capital bir Ethereum fonu başlatmayı planladığını duyurdu ve ayrıca bir ETF başvurusunda bulunmayı düşünüyordu. Bu arada, birkaç milyarderin ve yatırım bankalarının da Ethereum’u yakın takibe aldığı belirtiliyor.

Emeklilik için Bitcoin biriktirin

Ethereum, Bitcoin'i solladı !

Bitcoin’i bekleyen 5 büyük risk

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)